MENU

THE DUCHESS opent haar deuren

Bloedmooi: Brooke Nash voor Screen Test

juni 29, 2015 reageren (0) Views: 927 Life Redactie BLVD

Typhoon x BLACKSTAGE by AXE

Onlangs was BLVD Man te gast bij de eerste editie van BLACKSTAGE by AXE. Destijds mochten wij aanwezig zijn bij het intieme concert in de Dom te Utrecht van Kensington. Deze keer trad rapper Typhoon met zijn titanenband op de BLACKSTAGE van AXE in de Broerenkerk, Zwolle. Geen overvolle zaal, geen uitpuilende festivaltent. Slechts Typhoon en 60 gelukkige prijswinnaars (en wij).

In de anderhalf uur horen we bekende Typhoon nummer van zijn hitalbum Lobi Da Basi, maar vooral de zijn versie van Thé Lau’s ‘Iedereen Is Van De Wereld’ wist ons écht te raken. Dat Typhoon weet hoe hij moet omgaan met het publiek moge duidelijk zijn. Een waar feestje ontstond in de 90 minuten, te gek! En waar Typhoon het publiek gek wist te maken met harde bangers als Zandloper en IJswater daar wist hij de zaal stil te krijgen met rustige nummers als Liefste en Hemel valt.

Typhoon Blackstage

Typhoon begint ons toe te spreken, alleen zoals hij dat kan. Lobi Da Basi is een manier van leven. Liefde voor jezelf hebben.” Als hij vraagt aan het publiek of er mensen in de zaal zitten die hem nog wat willen vragen, steekt een vrouw op de eerste rij haar hand op: “Mogen de stoelen alsjeblieft aan de kant?” Typhoon kinkt instemmend en zet het vrolijke Bumaye in. En zo werd het laatste half uur op creatieve, spontane wijze voortgezet. Wat een heerlijk avondje!

Lees ook: Kensington in intieme setting – AXE BLACKSTAGE 

Tags: , ,