MENU

Tip! Zo fiets jij deze winter al voor €1...

Jouw tuin of balkon in de spotlight

februari 22, 2022 Reageren (1) Views: 5291 Gadgets Larissa Hendriks

Zo zorg je ervoor dat je telefoon langer meegaat

We nemen ‘m overal mee naartoe, houdt vaker onze hand vast dan geliefden en we raken in paniek als ‘ie weg is: onze mobiele telefoon. Je deelt elke dag met het geliefde apparaat, dus laten we er ook goed voor zorgen zodat deze zo lang mogelijk meegaat.

In dit artikel lees je de tips om het meest uit je mobiele telefoon te halen, waaronder dus een lange levensduur.

1. Kies zorgvuldig

Liefde op het eerste gezicht, met een mobiele telefoon is dit even anders. Je kan beter goed research doen voordat je beslist welke je kiest. De Samsung S22 kopen is een goed voorbeeld van een afgewogen keuze voor een YUPPER. Want niet alleen bellen en appen we met onze mobiele telefoon, we gebruiken ‘m ook als camera. En met de Samsung S22 kan je toevallig haarscherp al je feestjes, reisjes en dagelijkse koffie’s vastleggen. De nieuwe features, zoals AI Image Enhancer, zorgen ervoor dat alle beelden nóg mooier worden dan je gewend bent. Nu wil je al helemaal dat je mobiele telefoon lang meegaat, want het is tegelijkertijd je camera!

Wist je dat: blijkbaar zou de eerste levering van de Samsung Galaxy S22 Ultra wel eens drie maanden op zich kunnen laten wachten. Er wordt gedacht dat de vraag zo groot is dat mensen massaal in de rij zullen staan, zo erg, dat ze het met de productie niet kunnen bijbenen. Lees er meer over in deze blog.

2. Maak gebruik van een goed hoesje

Je mobiele telefoon ziet er tegenwoordig vaak zo mooi uit dat het bijna zonde is er een hoesje omheen te doen. Toch raden we het je aan, want een van de beste manieren om je telefoon te beschermen is een goed hoesje. En aangezien je telefoon vaak genoeg in je handen zit, valt het toch niemand op. Tenzij je natuurlijk een felroze hoesje uitkiest, maar dat zal dan wel je smaak zijn. Own it!

En naast een hoesje is het ook een goed plan om een schermbeschermer te kopen. Je laat ‘m vast een keer vallen, en het zou super zonde zijn als dan het scherm meteen gebarsten is of er krassen zijn ontstaan. We weten allemaal dat dat het Netflix kijken niet veel chiller maakt.

3. Opgeladen is opgeladen

Ben je een van die types die zijn of haar telefoon de hele nacht gewoon lekker in de oplader laat zitten? Dan hebben we nieuws voor je: voor de levensduur van je telefoon zal je deze gewoonte heel snel moeten veranderen. Dit is namelijk heel slecht voor de levensduur van de batterij en dus je telefoon. Wat ook funest kan zijn, is het telkens opladen van je telefoon. Het is misschien een beetje beangstigend, maar laat je telefoon eens helemaal aflopen naar onder de 5%. De batterij is ervoor gemaakt om op te raken en vervolgens weer opgeladen te worden. In plaats van te leven aan een snoertje.

4. Op is op!

Maar uiteindelijk komt er aan elk leven een einde, ook aan je mobiele telefoon. Of je wil gewoon iets hippers hebben, zoals die Samsung S22. Dat kan natuurlijk ook! Onze laatste tip is om je telefoon niet zomaar weg te gooien, dit is slecht voor het milieu. Doneer ‘m bijvoorbeeld aan een goed doel!