MENU

Stap het vliegtuig in met compressiekousen

LELO: van lentekriebels naar een hete zomer

april 13, 2022 reageren (3) Views: 4692 Gadgets Larissa Hendriks

Goud of zilver laten taxeren

Heb jij een gouden sieraad geërfd waarvan je de waarde niet kent? Of heb je ooit een zilveren object op de markt gekocht? En ben je nieuwsgierig wat jouw zilver eigenlijk waard is? Breng jouw objecten dan naar de professionele taxateur toe!

De taxateur zal een professionele taxatie uitvoeren. Ben je verrast door de uitkomst van de waardebepaling? Dan is het mogelijk om jouw goud en/of zilver direct te verkopen aan de taxateur.

Wat is jouw zilver waard?

Het laten taxeren van zilveren voorwerpen kan heel lucratief zijn. Jouw zilver zou namelijk zomaar meer waard kunnen zijn dan je vooraf had gedacht. Heb jij op zolder nog een oude muntenverzameling liggen? Of heb je een zilveren bestek in de kast liggen dat al generaties lang meegaat? Breng jouw zilver dan eens langs bij de taxateur voor een taxatie. Je zult mogelijk versteld staan van de waarde van jouw zilveren objecten. Ben je inderdaad blij verrast na het horen van de uitkomst van de waardebepaling? Dan kun je jouw zilver verkopen aan de taxateur tegen het geboden bedrag. De betaling zal gelijk per bank of contant geschieden.

Jouw goud gunstig verkopen

De professionele taxateur is niet alleen gespecialiseerd in de taxatie- en inkoop van zilver. Ook voor goud inkoop kun je bij de taxateur terecht. Je kunt allerlei verschillende soorten gouden voorwerpen voor een taxatie langsbrengen. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan gouden sieraden. Is het gouden sieraad dat jij bezit al heel oud? Dan is het sieraad mogelijk veel geld waard. Heb je een gouden muntencollectie van je grootvader boven op zolder bewaard? En doe je hier eigenlijk niks mee? Dan kan het verkopen van het goud wellicht aantrekkelijk zijn. Breng daarom jouw goud langs bij de taxateur en ontdek wat jouw goud waard is. Je kunt vervolgens indien gewenst jouw goud meteen verkopen.

Andere taxeerbare objecten

Goud en zilver wordt het vaakst naar een taxateur gebracht voor een taxatie. Maar het zijn niet alleen deze edelmetaalsoorten die getaxeerd kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld ook antiek speelgoed langsbrengen bij de taxateur voor een taxatie. Heb jij op zolder bij jouw grootouders oude ansichtkaarten gevonden? Dan is het mogelijk om deze te laten taxeren. Zelfs oude brieven en oude penningen kun je laten taxeren. Heb je een oude postzegelverzameling of andere antieken voorwerpen? Dan kun je deze allemaal door de professionele taxateur laten taxeren. Dus heb je een van voornoemde oude voorwerpen in huis? En weet je niet wat de waarde ervan is? Kom daar dan nu simpel en snel achter met behulp van de taxateur!