MENU

Tijd om te praten over het hebben van seks...

Meer dan 76% van de Nederlandse LGBTQ+ reizigers heeft...

juni 5, 2022 reageren (4) Views: 3576 Fashion, Life Larissa Hendriks

HOKA, hard gaan op een zachte demping

We willen weer volop sporten, maar het liefst natuurlijk geen last krijgen van blessures of andere pijntjes. Gelukkig introduceert HOKA dé hardloopschoen die een zachte landing garandeert. De Kawana is een revolutionaire nieuwe schoen voor het begin van een nieuw jaar vol met sport.

HOKA, onderdeel van Deckers Brands, kondigt de lancering aan van de gloednieuwe Kawana. De schoen is ontworpen voor hardlopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar comfort van wereldklasse in een gedurfde, innovatieve en stijlvolle vorm.

Moeiteloos switchen tussen hardlopen en fitnessen

Zowel op de loopband als in de fitnesszaal is de Kawana een aanrader. Bij de fitness is het fijn dat de schoen je meer balans geeft. Vooral bij walking lunges is dit dé schoen om goed je evenwicht te houden. We zijn fan! Vooral in een volle sportklas is het wel zo fijn als je niet wankel op je benen staat. De nieuwe stijl waarin deze schoen is ontworpen, voldoet daarmee aan de belofte van HOKA om een comfortabele en ondersteunende factor te zijn in de levens van zowel beginnende als gevorderde fitnessers.

Ook voor een rondje hardlopen is de schoen ideaal. Licht van gewicht en flexibel bij het bewegen. De schoen is een toegankelijke keuze voor zowel nieuwe als ervaren hardlopers. En dat de schoenen er tof uit zien is een mooie bijzaak!

Zachte landing, harde workout

Of je nu in de sportschool staat, door het park rent of lekker thuis een workout doet, de Kawana is een superfijne sportschoen. Ook de onderburen hebben minder last van je mocht je thuis sporten.

Heb je al gehoord over de nieuwe fitness-game Let’s Get Fit? 100 verschillende fitness-oefeningen, kant-en-klare en aangepaste workouts en nog veel meer, exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelenderwijs lekker een workout knallen! Je kan een snelle workout doen, maar je kan ook een schema gaan volgen om elke dag gemotiveerd te blijven. Je kan de in-game-kalender gebruiken om je workouts te plannen en regelmatig te trainen. De game biedt uitgebreide instructies om beginnende spelers te helpen, dus zelfs als je nog nooit aan fitness hebt gedaan, kun je snel en eenvoudig aan de slag met Let’s Get Fit! Trek je Kawana’s maar aan.

Met elke training gaan de Kawana’s aan, het niveau van aanpassingsvermogen is bijzonder goed, en dat willen we als YUPPERS hebben! En hoe? Even technisch: de Kawana heeft een SwallowTail™-geometrie in de hiel voor een soepele landing van de voet. De Kawana weegt slechts 0,3 kg voor een herenmaat 42 2/3 en 0,25 kg voor een damesmaat 38 2/3.

“Eén ding dat je altijd zult zien bij HOKA, is innovatie. We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe productoplossingen die de grenzen verleggen van wat er mogelijk is. Zo helpen we atleten nog beter hun volledige potentie te bereiken. Met de Kawana zijn we erin geslaagd om innovaties en designelementen van grensverleggende producten zoals de TenNine, Mach 4 en Carbon X-reeksen te gebruiken om hem geschikt te maken voor de alledaagse sporter. Zo hebben we nu een gloednieuwe en unieke schoen, maar blijft hij toch nog steeds echt authentiek ‘HOKA’.”
Weimer

 

De Kawana is verkrijgbaar op HOKA.com en bij officiële retailpartners voor een adviesprijs van € 140.