MENU

GREEN ROOM x BLACK BANANAS, klinkt als muziek in...

HOKA, hard gaan op een zachte demping

juni 2, 2022 Reageren (1) Views: 2990 Fashion Larissa Hendriks

Wat neem je mee op vakantie? Je opvouwbare stoomapparaat!

Iedereen kent het wel. Je bent gearriveerd op jouw vakantiebestemming, pakt je koffer uit en ziet dat al je kledingstukken helemaal verfomfaaid zijn én vol kreukels zitten… Geen strijkbout… Shit! Gelukkig is er SteamOne.

Het uit Frankrijk afkomstige SteamOne staat bij modeliefhebbers al jaren bekend om zijn high-end stoomapparaten en heeft een nieuwe parel aan het assortiment toegevoegd: de Foldable FD80B. Deze handstomer is jouw beste reisgenoot want zoals de naam al verraad is dit nieuwe model opvouwbaar en dus héél makkelijk mee te nemen op reis. De Foldable ziet er ook nog eens super classy uit met zijn zwarte design en chrome details.

Geen strijkbout meer nodig

Eén van de grootste voordelen van stomen is dat je geen strijkbout nodig hebt. Je kunt het kledingstuk vanaf een kledinghanger stomen en je hebt geen extra ruimte of strijkplank meer nodig. Ideaal in die kleine hotelkamers. We hebben de stoommachine uitgeprobeerd en zijn helemaal fan! Dit werkt! Echt! En het mooiste is dat het niet teveel ruimte in je koffer inneemt. Helemaal perfect.

Vanuit de mode in je koffer

Waar stomers voorheen voornamelijk door modeprofessionals werden gebruikt, ervaren nu steeds meer mensen het gemak van stomen. Stomen is een stuk makkelijker dan strijken en het is om die reden dan ook geen verrassing dat het privégebruik van stoomapparaten de laatste jaren steeds populairder wordt. Superfijn dat er nu ook een apparaat gelanceerd is om makkelijk te gebruiken door de consument.

De nieuwste SteamOne Foldable FD80B is te gebruiken op alle stoffen en materialen en is binnen maar liefst 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. De keramische plaat zorgt voor mooie gladde kleding en de stomer komt met een handige kledinghanger inclusief zuignap. Dankzij het ultracompacte formaat en de verwijderbare kabel is hij gemakkelijk op te bergen en overal mee naartoe te nemen.

Zo zie jij er ook op jouw welverdiende vakantie uit om door een ringentje te halen!