MENU

The Monocle Travel Guide to New York

Eindelijk: Gehaktballen Eten in Hong Kong

juli 6, 2015 reageren (0) Views: 1371 Travel Redactie BLVD

5x Exotische Vakanties Die Best Cheap Zijn

Waarschijnlijk heb je al aarzelend diverse websites van reisaanbieders bekeken. Aarzelend omdat je weet hoe duur vakanties tegenwoordig kunnen zijn. Oké, fair enough…er zijn leuke, interessante aanbiedingen alleen jij bent zeker niet de enige die daar op aast. Voor je het weet zit je in een All-Inclusive in Turkije met 8 gezinnen om je heen. Word je ook niet blij van. En daarom zetten wij 5 exotische vakanties op een rijtje die best cheap zijn.

1. Bali
Prachtige, witte stranden in combinatie met lange stukken ongerepte natuur. Ontdek unieke spots als the Sacred Monkey Forest Sanctuary of bezoek vleermuizengrot Goa Lawah. Overnachten kan er in verschillende prijsklassen en de vluchtkosten vallen ook wel mee (rond €600,-).

Bali

2. Parijs
Geen exotische locatie? Oh jawel. Wellicht niet qua locatie, maar wel qua luxe. En toevallig zijn de prijzen van de duurste stad ter wereld flink aan het dalen. Hotelovernachtingen in vier of vijf sterren restaurants gaan voor bodemprijzen over de balie. Buitenkansje dus om hier met je grote liefde heen te gaan!

Paris

3. Malta
Een hidden gem mogen we Malta zeker wel noemen. Helderblauw water, de mogelijkheid om allerlei relaxte (uitgaansgelegenheden, zwembaden/stranden) of sportieve activiteiten (zeevissen, duiken) te ondernemen. Temperaturen tot boven de 3o graden Celsius. Puur genieten!

Screen Shot 2015-07-06 at 1.39.18 PM

4. Sardinië 
Het ultieme vakantiegevoel beleef je op het Italiaanse Sardinië. Of je hier nu cultuur komt snuiven en de Romeinse en Byzantijnse schatten komt bekijken of dat je verblijft in de traditionele boerengemeenschappen in het heuvelige binnenland. Goedkoop en vermakelijk!

Sardinië

5. Kaapverdië
Kaap wat? Veel mensen hebben nog nooit van Kaapverdië gehoord, toch is het een ideale vakantiebestemming die nog niet eens zo heel ver vliegen is. Het eilandje is gelegen voor de westkust van Afrika heeft een tropisch klimaat. Van luxe resorts tot leuke, kleine appartementjes. Zeer interessant en voor een zeer interessante prijs!

Kaapverdië

Tags: , ,