MENU

DESPERADOS opent The Cut Club tijdens ADE

ADE: BE SEEN door Amsterdam met On sneakers

oktober 18, 2022 reageren (3) Views: 714 Events Larissa Hendriks

Unieke ADE ervaring: overnachten in de Chin Chin Club!

Zelfs voor wie om de hoek woont is dit een droom: overnachten in de Chin Chin Club! Wie kan dat zeggen? Misschien jij! Want dit jaar met ADE zorgt Booking.com ervoor dat twee geluksvogels het bed zullen delen in deze populaire Amsterdamse nachtclub.

En er is meer: een privéchauffeur, toegang tot het feest Kris Kross Amsterdam Special, meet & great, een butler (!), een diner, anti-kater ontbijt… Terwijl de meeste hotels zo goed als uitverkocht zijn, biedt Booking.com deze exclusieve ervaring aan inclusief alternatieve overnachting in de populaire Chin Chin Club. 

Hotels volgeboekt? Chin Chin Club heeft nog een kamer

Nederland staat wereldwijd bekend om de succesvolle dj’s. Het is dan ook niet gek dat Amsterdam de uitvalsbasis is voor dit event. Jaarlijks komen er voor het vijfdaagse evenement zo’n 400.000 bezoekers uit 146 landen naar de hoofdstad. Het mag met die aantallen geen verrassing zijn dat hotelkamers in de derde week van oktober schaars zijn…

Met volgeboekte hotels vissen veel partygangers al achter het net en zijn te laat met het plannen van een onvergetelijke feestavond. Sad. Gelukkig heeft Booking.com nog een plan B! Speciaal voor het wereldbekende clubfestival heeft Booking.com middenin Chin Chin Club – en daarmee ook in het epicentrum van de stad – een ‘one of a kind’ speciale slaapkamer geplaatst! De gelukkige boeker en zijn of haar plus 1 overnachten 22 oktober backstage achter de bar. Een unieke kans om direct het bed in te rollen na een optreden van Nederlands meest populaire dj-formatie: Kris Kross Amsterdam.

Primeur: de eerste overnachting in een nachtclub

Naast de hotelkamer en toegang tot het feest, bevat het arrangement ook een diner in Chin Chin Club, een anti-kater ontbijt, een meet and greet met Kris Kross Amsterdam en een privéchauffeur om je te halen en te brengen en een butler tot je beschikking.

Ben je ouder dan 23 jaar en wil je samen met jouw plus 1 in een nachtclub slapen? De kamer in Hotel Chin Chin Club by Booking.com op zaterdag 22 oktober is vanaf aankomende donderdagochtend 10:00 uur exclusief te boeken voor € 22,10 via Booking.com op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Boeken kan je doen via deze boekingslink. Tijd om je wekker te zetten!