MENU

OU. Boutique Stories: nieuwe AW22 collectie

MARIE MARIE X Bonnie studios opent pop up en...

oktober 29, 2022 reageren (4) Views: 2488 Fashion Larissa Hendriks

De jurk van je dromen, een designer trouwjurk

De afgelopen tijd vlogen de bruiloften je om de oren, het mag namelijk eindelijk weer: een groot trouwfeest geven. En als je gaat trouwen, doe je het natuurlijk goed. Dat betekent ook een mooie trouwjurk, de trouwjurk uit je dromen.

Droomtrouwjurken zijn al snel designer trouwjurken. Deze spot je op de catwalk van Parijs, dit zijn de exclusieve collecties van haute couture. Zelfs als je nog niet zeker was of je zou willen trouwen, dan helpen deze prachtexemplaren je wel over de streep.

Zelf kiezen, samen overwegen

En hoe kies je dan zo’n prachtige designer trouwjurk uit? Dat doe je in the end natuurlijk helemaal zelf. Je moet je zelf comfortabel en mooi voelen in je trouwjurk. Dat is het belangrijkste! Maar het is meer dan logisch dat je een tweede, derde of zelfs vierde paar ogen mee wil nemen voor advies.

Wie neem jij mee? Je moeder? Je zus? Je beste vriendin? Natuurlijk willen we al snel de mensen meenemen die het meest dichtbij staan, maar denk ook aan een extra paar ogen met verstand van outfits. Misschien is dit niet je beste vriendin, misschien is dit niet een tante waar je heel close mee bent, maar je weet wel zeker dat je de beste adviezen krijgt. En het blijkt ook dat wanneer mensen niet te dicht bij je staan, ze beter zijn in het eerlijk geven van hun mening, vooral als je hierom vraagt!

Een designer trouwjurk gekozen?

Probeer er nog een nacht over te slapen als dat mogelijk is en de volgende dag weer de jurk aan te doen! Zo weet je nog zekerder of je deze op je bruiloft ook nog steeds de mooiste jurk van allemaal vindt.