MENU

Heineken: een bieropener die letterlijk je werkdag afsluit

SUPER73® presenteert de C1X op EICMA 2022 in Milaan

november 6, 2022 reageren (5) Views: 3005 Gadgets Larissa Hendriks

LELO DOT: de nieuwe overtreffende sekstoy

Wanneer je denkt dat de satisfyer de best uitgebrachte sekstoy is, komt LELO met een geheel nieuwe ervaring: LELO DOT™. Deze nieuwe sekstoy brengt je tot een sensationele climax én is fantastisch om te gebruiken tijdens voorspel met je partner.

LELO heeft twee jaar lang over het ontwikkelen van deze sekstoy gedaan. Twee jaar lang! Er zit dus zeker een uitstekende kennis achter, en dat uit zich in een veelzijdig product om zowel alleen als samen van te genieten.

Alles begint bij één punt

Een stip (‘dot’) is een eenvoudig rond teken, maar vertegenwoordigt heel veel meer. Een stip kan een startpunt symboliseren. Om je doel te bereiken kunnen er nieuwe stippen worden toegevoegd, maar vanaf die eerste stip zijn de mogelijkheden eindeloos. Genot begint ook vanuit één punt – een plezierpunt. Vanaf dit punt wordt de energie door het hele lichaam verspreid. Het vibreert tot aan de buitenste laag van het lichaam en keert dan weer terug naar het begin. Het resultaat? Een oneindige reeks aan hoogtepunten. Met deze gedachte creëerde LELO een primeur in de wereld van genot: de DOT™.

Bijzonder flexibel

Deze clitorale pinpoint vibrator brengt trillingen via een buigbaar flexibel en zacht siliconen uiteinde. De intensiteit en kracht kan je bepalen via de knopjes maar ook via de druk die je zelf geeft aan het speeltje wanneer je bezig bent. Hierdoor kan je het precies afstemmen op je eigen genot tot de ultieme climax. Wat het speeltje nog plezieriger maakt is het gebruiken van de LELO Personal Moisturizer op het uiteinde van de LELO DOT™ en alle andere genotszones waarvan je wil genieten.

Wat dit nieuwe speeltje van LELO ook bijzonder maakt is de Infinite™ Loop-technologie. Een achtvormige beweging in een constant ritme dat speciaal door LELO is ontwikkeld voor LELO DOT™. Door middel van de speciale achtvormige beweging wordt een nieuw soort stimulatie geboden. Er zijn acht krachtige plezierinstellingen om uit te kiezen, van een rustige trilling tot diverse ritmes. Het zorgt voor een orgasme dat veel sterker aanvoelt én meer gericht is op al jouw plezierpunten.

Een seksspeeltje met Infinite Loop™-technologie

Hoe werkt deze technologie? In plaats van een cirkelbeweging, zoals de klassieke vibrators, volgt LELO DOT™ een elliptisch traject dat constante en aangename verrassingen mogelijk maakt door simpelweg de hoek van het speeltje te veranderen. Het apparaat draait rond de erogene zone, waarbij alle zenuwuiteinden aan de hand van een elliptisch patroon worden gestimuleerd, wat resulteert in diepgaande sensaties. Denk eens aan het infinity teken en stel je dan voor dat DOT™ in dit patroon zachtjes op je clitoris tikt totdat een climax wordt bereikt. De climax ontstaat doordat alle kracht in het buigbare zachte siliconen uiteinde wordt gebundeld. Hierdoor wordt een nauwkeurige en zeer gerichte benadering van zelfgenot mogelijk gemaakt.

Het speeltje is ideaal voor opwindend solo spel, maar ook te gebruiken met je partner. Zoek bijvoorbeeld met het speeltje de opwindende zones op het lichaam van je partner op en geniet van een heerlijk voorspel…

Adviesprijs: €179,- via lelo.com/nl