MENU

Eindelijk: Gehaktballen Eten in Hong Kong

Een andere kant van Hong Kong…

juli 15, 2015 reageren (0) Views: 2646 Travel Redactie BLVD

Met de mannen op voetbalreis

Even lekker weg met je vader, broertje of vrienden: een voetbalreis is dan een van de betere opties! Eerst met zijn allen genieten op de ferry, vervolgens een voetbalwedstrijd bijwonen en het centrum van Newcastle ontdekken: even alleen met de mannen onder elkaar.

De overtocht
Oké leuk zo’n tripje, maar hoe werkt zo’n reis dan? Tijdens jouw voetbalreis stap je in de namiddag aan boord van de DFDS ferry naar Newcastle. En dan is de eerste mannenavond een feit! Ga lekker tafelen in een van de restaurants en geniet van een goede steak en heerlijk glas bier. Gelukkig is de avond nog jong en kun je ook nog naar de club voor een aantal drankjes, het casino of de bioscoop. De volgende ochtend kom je alweer aan in Newcastle. Een voetbalreis bij DFDS is altijd inclusief overtocht, hotel en voetbalticket.

Newcastle United en Sunderland
Wat was het spannend vorig jaar! Het scheelde maar een haartje of Newcastle United en Sunderland waren gedegradeerd. Gelukkig was dit niet het geval, en kun je gewoon weer de Premier League voetbalwedstrijden in het St. James’ Park en het Stadium of Light bezoeken. Bovendien is het St. James’ Park een van de meest bekende voetbalstadions in Engeland en te vinden midden in het centrum van Newcastle, zeker een bezoek waard.

voetbal4

Voetbalwedstrijd bijwonen
Tijdens je voetbalreis overnacht je in een hotel in Newcastle. Breng hier je spullen heen en daarna is het tijd om de voetbalwedstrijd van jouw keuze bij te wonen. Wordt het een Premier League voetbalreis naar Sunderland of Newcastle United?

’s Avonds kun je weer los met een tweede avond uit, omdat je de volgende dag pas weer met de ferry vertrekt. Kies voor een leuke pub in Newcastle en neem plaats tussen de locals voor echte fish and chips. En daarna is het natuurlijk tijd om je in het bruisende uitgaansleven te storten! Een top tripje met de mannen gegarandeerd.

Tags: ,