MENU

OU. EST LE PARTY!

HOKA’s populaire hardloopschoen Clifton keert terug in nieuwe variant

februari 14, 2023 reageren (0) Views: 3360 Fashion Larissa Hendriks

MARIE MARIE: hip gehaakt

Je hebt nieuwe merken en je hebt bewonderingswaardig nieuwe merken! En daarvan is eentje MARIE MARIE Amsterdam. Minder dan een jaar geleden opgericht door Marthe de Groot (29) en haar moeder. Het merk is gebaseerd op het idee dat mode een kracht ten goede kan zijn. En sociale verandering kan inspireren.

Wist je dat: MARIE MARIE heeft een eigen haak community opgericht. Klinkt suf, is het niet. Het is een fysieke én virtuele plek waarbij vrouwen uit alle lagen van de maatschappij samenkomen. Hier maken zij met de hand (!) de tassen van MARIE MARIE.

Gelukkig houdt MARIE MARIE op deze manier het haken als ambacht in leven. De community is een fysieke én virtuele plek waarbij vrouwen uit alle lagen van de maatschappij samenkomen. Dit kan via de wekelijks door ons georganiseerde haakclubs, maar ook via toegang tot onze Whatsapp- en Facebook groepen. Op deze manier biedt MARIE MARIE vrouwen een doel aan hun hobby en een plek waar zij deze hobby met anderen kunnen delen.

Kortom: het tassenmerk brengt verschillende generaties bij elkaar en maakt de mensen blij. Zowel de vrouwen in de haak community als de consument met een prachtige handgemaakte tas.

Wij willen dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld door een product te kopen wat ze mooi vinden. Een product dat niet alleen de koper, maar ook de maker en oke – misschien een beetje hoogdravend – onze aarde blij maakt.
MARIE MARIE