MENU

Stijlvol dineren met The Table of Ocho; mee met...

Elke week een nieuwe ervaring bij restaurant Borisov

februari 22, 2023 reageren (0) Views: 4528 Food Larissa Hendriks

Een diner bij… TLC (Taste Like Chicken)

Taste Like Chicken, en daar is geen woord van gelogen. Bij deze nieuwe hotspot in Amsterdam geniet je zelfs als carnivoor van vegan nuggets en burgers. Zelfs het softijs is veganistisch. Het smaakte zo goed, ze hadden ons zo in de maling kunnen nemen.

Voor al je vrienden een happy meal

Heb je eenmaal een datum gevonden waarop je met al je vrienden kan, is het soms nog lastig om uit te zoeken wat je gaat eten. De een is vegan, de ander flex, je bent zelf een omnivoor en geniet wel van een lekkere burger of nuggets. Vooral op je brakke zondag. We hebben goed nieuws: TLC is dé plek voor jou en al je vrienden.

Echt alles (ja, we hebben alles uitgeprobeerd) van het menu smaakte fantastisch. En natuurlijk heeft iedereen een andere smaak, dus iedereen had een andere favoriet van de menukaart. Waar we het wel allemaal over eens waren, was dat alles zo ‘echt’ smaakte, dat we bijna zouden vergeten dat het allemaal veganistisch bereid is. Zie hieronder hoe de avond van start ging en hoe de avond verlopen is…

Als je van zoet en hartig houdt, je popcorn mixt bij de bios en houdt van honing op je broodje geitenkaas, dan kan de wafel met kip en softijs wel eens bij je in de smaak vallen. De ‘Teddy Bear’ is ook een grote aanrader. Je kent ‘m wel van de snackbar: de berenhap, maar dan vegan! Bijzonder lekker en smaakvol. De bordjes werden haast afgelikt.

Bij jou thuis, of in de super secret room

Op de Van Woustraat in Amsterdam werd TLC vorige maand geopend. Het is vooral een plek om af te halen, maar als je een beetje mazzel hebt, zit je in de diner-kamer met je vrienden: de ‘super secret room’. Deze bijzonder leuke, en lekkere, ervaring valt binnenkort te winnen dus ik zou zeker de Instagram van TLC in de gaten houden als ik jou was! Dit wil je.