MENU

Bekijk: Zo verdient Michael Jordan zijn geld

Our Instagram Lady: Emily Ratajkowski

juli 20, 2015 reageren (0) Views: 1546 Life Redactie BLVD

Het visitekaartje van je feest

Eindelijk is het dan zo ver: je (eerste, en hopelijk enige) trouwdag! Lang had je naar deze speciale datum uitgekeken. Een jaar geleden vroeg je haar ten huwelijk op de Tafelberg in Kaapstad, Zuid-Afrika. Met de gondel ging je de berg af, nam haar mee naar je voorbereide spot met uitzicht over de stad, stak de kaarsjes aan en ging op de knieën. Ze zei ‘JA!’

De eerste maanden na de reis zaten jullie op roze wolken, maar naarmate de bruiloft steeds dichterbij komt op de kalender moet er ook veel geregeld worden. Om stress te voorkomen begin je er maar op tijd mee… Zonder succes natuurlijk. De bloemen, de locatie en de uitnodigingen moeten allemaal gehaast worden waardoor het last-minute een zooitje wordt. Mocht jij dit lezen voor je grote dag, voorkomt een dergelijke chaos en ga zonder zorgen de mooiste dag van je leven beleven!

Hallmark

Bij Hallmark.nl voorkom je gestress over niet-op-tijd bezorgde uitnodigingen en kaarten. Nee, je kan simpel je eigen uitnodiging ontwerpen en samenstellen én deze daarna laten bezorgen binnen 1 dag! Voor 19:30 besteld en jouw persoonlijke kaart wordt morgen direct geleverd bij jouw vrienden, familie of geliefde! Zo hoef je voor geen enkele gelegenheid meer de deur uit aangezien je de kaarten online kan bestellen en natuurlijk geen postzegel moet ophalen bij het Postkantoor of door de regen naar de brievenbus moet rennen om je brief te bezorgen!

(Nooit een moment vergeten? Zet al je kaarten voor de rest van het jaar alvast klaar via Hallmark!)

Tags: ,