MENU

Creëer de ultieme ‘spa-glow’ bij de pop-upstore van Comme...

Wil jij een prachtige portret foto? Kom dan 1...

Woodford Reserve

maart 26, 2023 reageren (0) Views: 510 Events Larissa Hendriks

Vier de maandag met Woodford Reserve

Op zoek naar een manier om je weekend te verlengen en te ontsnappen aan de Monday blues? Woodford Reserve heeft dé manier met cocktails en meer…

Vanaf 6 maart tot en met 3 april nodigt Woodford Reserve (‘s werelds bestverkopende super-premium Amerikaanse whiskey) cocktailliefhebbers uit om hun zintuigen te laten prikkelen tijdens A Spectacle For The Senses: 5 multisensorische evenementen in de Nederlandse hoofdstad.

De eerste drie succes avonden

Er zijn al drie maandagen opgevrolijkt door Woodford, met een eerste ‘Classic Movie Night’ bij Lotti’s. Hier keken bezoekers onder het genot van unieke twists op klassieke Woodford Reserve cocktails en onbeperkt popcorn de film ‘Cocktail’, een filmklassieker uit 1988 met Tom Cruise.

Vervolgens kwam de week erop een ultieme borrelplank by Daalder* op tafel met Flying Dutchmen Cocktails. En de week daarop presenteerden Woodford Reserve & Sins of Sal: Alex Haupt, 101 Gowrie. Hier werden de cocktails van Sins of Sal en de gerechten van 101 Gowrie samengebracht.

 

“Woodford Reserve presenteert met trots A Spectacle For The Senses, een beleving die zoveel meer is dan enkel het drinken van een cocktail. Samen met 5 top cocktailbars in Amsterdam hebben we een verrassend programma samengesteld waarbij zintuigen worden geprikkeld en unieke ervaringen worden gecreëerd. Zo beginnen we de week goed en laten we het maandaggevoel ver achter ons.”
Mike Korthout, Brand Activation Manager Woodford Reserve

Zorg je dat je erbij bent op de aankomende events…

Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar presents: Cocktails to surprise

Strijk op 27 maart neer in de mooiste hotelbar van de 9 Straatjes, Pulitzer’s bar. De tijdloze hotel bar van het karakteristieke vijfsterren Pulitzer Hotel heeft deze avond een speciaal menu met twee unieke cocktails. Bestel één van de twee Woodford Reserve specials en laat je verrassen met wat er komen gaat.

Event details
Reserveren via Pulitzer’s Bar
Datum: 27 maart van 20:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Prinsengracht 323, 1016 GZ Amsterdam

Woodford Reserve & Door 74 presents: A piece of art

Door 74, de iconische speakeasy bar ‘ergens’ op de reguliersdwarsstraat in Amsterdam, is op 3 april de afsluiter in de reeks van maandagen met Woodford Reserve. Deze laatste maandagavond zal Tim Lefevre, bar manager Door 74, jouw cocktail veranderen in een waar stukje kunst. Met wie? Daar kom je maar op één manier achter!

Event details
Reserveren via Door 74, zie @door_74 voor meer informatie.
Datum: 3 april van 20:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Reguliersdwarsstraat 74, 1017 BN Amsterdam

 

Lees meer over Woodford Reserve via www.woodfordreserve.com.