MENU

James Ay lanceert 11 nieuwe tijdloze zonnebrillen

Stadshart Amstelveen viert Fashion Festival met Nederlandse topstylisten

april 16, 2023 reageren (0) Views: 4157 Fashion Larissa Hendriks

Rock your curves met Hunkemöller Curvaceous collectie

Hunkemöller lanceert haar Curvaceous campagne met een nieuwe lingerielijn die is ontworpen om het lichaam te flatteren, supporten en, indien gewenst, te liften – voor iedere size en shape. Durf Curvaceous te zijn en rock die curves!

Bekend Nederlands model Joann van den Herik, Canadees model Malaika Terry én UK Content Creator Cinzia Baylis-Zullo schitteren als positieve inspirators in Hunkemöller’s laatste campagne ‘Curvaceous’, waarin de vrijheid om precies de vrouw te zijn wie jij wilt, wordt gevierd.

Grote óf kleine curves, wees trots en voel je vrij, sterk & prachtig

Curvaceous is geen trend – het is een manifest. Een viering van het vrouwelijke lichaam in al zijn vormen en maten. Elke vrouw is perfect gevormd, zelfs als je het nog niet beseft. Daarnaast verdient iedere vrouw het om zich mooi in haar lichaam te voelen zonder het idee te hebben daar iets aan te moeten veranderen.

De nieuwe lingerie collectie bevat items zoals: ondergoed, kimono’s, bh’s en nachtjurken die de natuurlijke curve van het vrouwelijk lichaam complimenteren.

“Je hebt maar één lichaam dus je kunt er net zo goed van houden”
Cinzia Baylis-Zullo – UK Content Creator

Het rocken van jouw curves is geen vlugge trend maar een manier om iedereen eraan te herinneren dat sexiness een gevoel is waar iedereen recht op heeft. En wat is een betere manier om je rondingen te omarmen door een lingeriesetje te dragen waarin jij je zelfverzekerd voelt?

Lingerie voor een confidence boost

Voor Joann gaat Curvaceous over de kracht in je eigen lichaam vinden en niet bang zijn om ermee te pronken.

Je leeft voor jezelf en niet voor hoe je eruit ziet. Mijn lichaam is een kaart en mijn rondingen vertellen een verhaal. Elke streep striae en elke curve maakt deel uit van mijn lichaam en ik ben trots op hoe mijn lichaam me overal naartoe brengt en mijzelf én anderen inspireert”.
Joann van den Herik – Bekend Nederlands model

Hunkemoller Curvaceous viert vrouwelijke rondingen met een collectie van extra sexy en speelse stijlen. Transparante mesh, opvallende bandjes en trendy kleuren zorgen voor statement looks die de rondingen van elke vrouw omarmen. Draag deze items als deel van jouw outfit, of als lingerie voor een boost van je zelfvertrouwen.

Houd van jezelf voor jou

Volgens Malaika gaat het om de binnenkant, zolang je maar gezond en gelukkig bent. Ze hield altijd van haar rondingen, in alle stadia waarin haar lichaam zich bevond, of ze nu smaller of zachter was. Welk lichaam ze ook heeft, ze zal er altijd van houden.

“Je lichaam is jouw eigendom. Het is waarmee je geboren bent. Je vrienden zijn je vrienden omdat ze van jou houden en niet van je lichaam. Wees niet te hard voor jezelf. Hou van jezelf voor jou. Maak je klaar om je rondingen te rocken, want ze zijn hier en ze zijn hier om te blijven!’’
Malaika Terry – Canadees model

Elke dag is een catwalk en elke vrouw is een supermodel

Ga voor de longline bh’s, bustiers en body’s om in het weekend te shinen. Geef jezelf een extra boost zelfvertrouwen en draag de extra sexy bh’s bijvoorbeeld onder een mooi wit overhemd. De collectie is meer dan alleen lingerie, het is een modecollectie met trendy kleuren & onverwachte uitsnijdingen, veel lagen en transparante stoffen.

De Blaise statementlijn heeft een nieuwe neklijn en verschillende trendy kleuren. De body is een uitgesproken fashion piece met cut-outs, perfect om te combineren met een baggy jeans en een paar killer heels. De Amy is een niet-voorgevormde bh die de natuurlijke vorm van je borsten volgt met een gelaagde doorschijnende stof die zeker de aandacht zal trekken. Rock die curves!