MENU

Rock your curves met Hunkemöller Curvaceous collectie

De Koninklijke GiG, het royale drankje op 27 april

april 17, 2023 reageren (0) Views: 4446 Events, Fashion Larissa Hendriks

Stadshart Amstelveen viert Fashion Festival met Nederlandse topstylisten

Stadshart Amstelveen luidt modeseizoen in samen met stylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huisman en Diana Theys.

Het modeseizoen is in volle gang bij Stadshart Amstelveen. Van 15 tot en met 23 april is het Fashion Festival bij Stadshart Amstelveen. Het winkelcentrum pakt een week lang uit met feestelijke activiteiten.

Zo kunnen bezoekers zich laten stijlen en adviseren door bekende stylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huisman of Diana Theys. De professionele hair & make-up adviseurs van Douglas verzorgen een touch-up én een enthousiast fototeam legt het resultaat vast. Bezoekers maken zo kans om met hun foto in de herfsteditie van het AMSTLVN magazine te komen.

Fashion Festival

Stadshart Amstelveen is de ultieme bestemming als het om fashion en beauty gaat en benadrukt met het ‘Fashion Festival’ dat je niet onopgemerkt hoeft te blijven. Met deze activatie onderstreept Stadshart Amstelveen haar huidige ‘Everyday’-campagne, waarin ze laat zien dat elke dag alles in zich heeft om er een bijzondere dag van te maken, juist door aandacht voor de kleine – op het eerste gezicht onbelangrijke – keuzes die we maken.

Het Fashion Festival is het perfecte moment om je tussen 15 en 23 april te laten stijlen en adviseren door topstylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huisman of Diana Theys. Een unieke kans om een paar persoonlijke garderobe-shoptips te ontvangen. Krijg een hair & make-up touch-up van beauty-adviseurs en laat je professioneel fotograferen in een van de fotostudio’s of Tik Tok-corner.

Word campagnemodel 

De corners zijn zo ontwikkeld dat je ieder moment een fotogenieke en instagrammable omgeving instapt. Plaats jij de leukste content online met de hashtag #stadshartamstlvn inclusief tag naar Stadshart Amstelveen? Dan maak jij kans om met jouw content het campagnemodel te worden in de herfsteditie van het AMSTLVN magazine. Ook maak jij een week lang kans op te gekke prijzen die de winkels van Stadshart Amstelveen ter beschikking hebben gesteld.

Kelly Huisman is van zaterdag 15 april tot woensdag 19 april aanwezig, Diana Theys donderdag 20 april en vrijdag 21 april, Naomi Quinn geeft 22 april stylingadvies en Lonneke Nooteboom zaterdag 22 april tussen 13.00 en 15.00 uur en Wytze Coenraad zondag 23 april. Deelname is mogelijk op vertoon van de loyalty card van Stadshart Amstelveen.

Wil je door Lonneke Nooteboom gestyled worden met de beste looks van verschillende fashion winkels in de mall op zaterdag 22 april? Schrijf je dan in via de website van Stadshart Amstelveen.