MENU

Kom samen met de LELO TOR3

Inner Circle onderzoekt: Kan ChatGPT je aan een relatie...

april 26, 2023 reageren (0) Views: 2414 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Populaire merk Booby Tape komt naar Nederland

Heb je ooit liftende borsttape gekocht waarbij je geen ondersteuning voelde? Of verzorg jij je gezicht en decolleté met aandacht, maar stopt het bij je buste? Booby Tape geeft je borsten de aandacht die ze verdienen.

Internationale celebrities als Gigi Hadid, J.Lo en Dua Lipa weten de weg naar het merk te vinden en nu is het de beurt aan jou! Het Australische merk dat vrouwen over de hele wereld helpt om een perfect decolleté te creëren zonder beha, lanceert nu ook haar productlijn in Nederland. 

Pijnloos en zonder resten

De speciaal ontwikkelde, huidvriendelijke tape biedt steun en vorm aan ieder type borsten. De hypoallergene eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat de huid niet irriteert of beschadigt. Daarnaast is de innovatieve tape vochtbestendig – zeg maar ja tegen dat feestje -, pijnloos en zonder resten te verwijderen en beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes.

“Booby Tape is de perfecte oplossing voor vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen zonder een beha te dragen. Onze tape biedt de nodige steun en vorm, zodat vrouwen de vrijheid hebben om te dragen wat ze willen en zich geen zorgen hoeven te maken over zichtbare bandjes of oncomfortabele beugels.” 
Bridgett Roccisano, een van de oprichters van Booby Tape

Booby Tape is meer dan een mode-accessoire. Het is een verklaring van zelfliefde en empowerment. Waar de mogelijkheden met een bh gelimiteerd zijn, kun je met Booby Tape vol zelfvertrouwen dragen wat je wilt. Of je nu voor een diepe V-hals of een backless top gaat: met Booby Tape kan het allemaal. Met de tape creëer je verschillende decolletéstijlen, van natuurlijk tot glamoureus.

De producten zijn verkrijgbaar via www.boobytape.nl. Prijzen liggen tussen de €8,95 voor nipple covers en €14,95 voor de Booby Tape.