MENU

Maximaal tepelplezier met een seksspeeltje

Last Minute: Moederdag tips!

mei 6, 2023 reageren (0) Views: 1110 Life Larissa Hendriks

L’Atelier du Cadeau introduceert Cadeau à la Minute

Wie herkent het niet? Dat gevoel wanneer je bij vrienden aankomt met dat flesje wijn uit de kast of de supermarkt, terwijl je eigenlijk een speciaal, persoonlijk cadeau had willen geven. L’Atelier du Cadeau heeft nu de oplossing.

Snelbezorging mét zorg en liefde

Gebrek aan tijd, lukt het niet om het juiste cadeau te vinden, of geen inpak skills? Bij L’Atelier du Cadeau bestel je s’morgens jouw prachtig ingepakte cadeau en nog dezelfde werkdag wordt het per bakfiets bezorgd in Amsterdam. In de rest van Nederland levert L’Atelier du Cadeau de volgende dag, al liggen de plannen klaar om de snelbezorging uit te breiden naar meerdere steden in Nederland.

“Onze missie is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een mooi persoonlijk cadeau, ook de last-minute shoppers. Veel mensen vinden geven leuker dan krijgen en daarbij is de verpakking even belangrijk als het cadeau zelf. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en de beleving moet helemaal kloppen. De cadeaus verpakken we met geparfumeerd vloeipapier, lint, mooie sluitstickers en natuurlijk een persoonlijk wenskaartje dat je zelf kunt beschrijven of je kunt er jouw tekst op laten zetten voor de ontvanger.”
Kathelijn de Bruijne, oprichter en eigenaar

De snoepjes onder de cadeaus

Het cadeau assortiment bestaat uit de leuke Amsterdamse merken, mooie Franse wijnen, Engelse delicatessen, hippe woondecoratie uit Berlijn en Kopenhagen. Je vindt er onder andere merken als Miraval, Veuve Clicquot, Marie-Stella-Maris en &Klevering. L’Atelier du Cadeau zoekt continu de snoepjes onder de cadeaus, de mooiste pareltjes. Daarbij is duurzaamheid belangrijk; de cadeaus worden verpakt in gerecycled cadeaupapier en er worden alleen Europese merken verkocht die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.