MENU

Verantwoord shoppen tijdens Westfield Good Festival

Festival tip #2: Liquicity Festival!

mei 23, 2023 reageren (0) Views: 558 Events Larissa Hendriks

De Zon Festival organiseert zondag het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren

Aanstaande Pinksterzondag, 28 mei 2023, organiseert De Zon Festival het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren. Bezoekers van het festival smeren in meerdere disciplines voor verschillende prijzen en worden door een vakkundige jury beoordeeld op snelheid, dekkingspercentage en spreiding kwaliteit.

‘Beste Smeerder van de Nederlandse Wereld’

Jezelf insmeren tegen De Zon is cruciaal, vooral nu we steeds vaker en warmer weer ervaren. Wanneer De Zon schijnt boven de Tuinen van West aanstaande zondag, hopen we natuurlijk allemaal op prachtig weer. Maar zodra de zon fel begint te stralen, zie je vaak dat de opgewekte gezichten van festivalgangers al snel een ‘gezond’ maar schadelijk kleurtje krijgen door zonverbranding. Huidkanker is nog altijd één van de meest voorkomende vormen van kanker, en helaas is die lekkere warme zon de grootste oorzaak hiervan. Om te voorkomen dat jij en je vrienden in scenario ‘vandaag een tomaatje, morgen een chocolaatje’ terecht komen, organiseert De Zon Festival het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren.

Deelnemers strijden in verschillende disciplines voor de titel ‘Beste Smeerder van de Nederlandse Wereld’. Het gaat om de volgende categorieën:

  • Categorie Full Body: Jezelf van top tot teen insmeren (op snelheid);
  • Categorie Eigen Rug: Je eigen rug insmeren zonder hulp (op dekkingspercentage);
  • Categorie Duo: Elkaar Insmeren (op snelheid);
  • Categorie Insmeer Worstelen: Zonnebrand in de ogen van de ander? Diskwalificatie volgt!

Meedoen aan het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren is mogelijk voor iedere bezoeker van De Zon Festival aanstaande zondag. Tickets zijn verkrijgbaar via www.dezon.in.

Naast insmeren is er genoeg te beleven op De Zon Festival. Waan jezelf in de Tuinen van West, waar de zon dit jaar nog stralender schijnt dan ooit tevoren. Laat je verrassen door het zeer diverse programma dat bol staat van energie en positieve vibes! Of zoals de organisatie het zelf zegt: “Het is hier om te janken, zo gezellig!’’

Voor meer informatie over het programma en overige activiteiten, kun je terecht op de website of op instagram: @dezonfestival

Datum en locatie: 28 mei 2023, Tuinen van West, Amsterdam.