MENU

Ontdek ook het luxe skincare merk LABAREAU

Ontdek de betoverende wereld van Benriach whisky

mei 30, 2023 reageren (0) Views: 1838 Life Larissa Hendriks

Cadeautips voor iemand die alles al heeft: herinneringen om nooit te vergeten

Je kent het wel, je bent uitgenodigd voor een verjaardag en bent op zoek naar een geschikt cadeau. Als je de jarige vraagt wat diegene wilt hebben is het antwoord al snel ‘och, ik zou het niet echt weten’, ‘je aanwezigheid is al goed genoeg!’ of ‘ik heb eigenlijk niets nodig´. Daar heb je natuurlijk helemaal niets aan, want je wil niet met lege handen aankomen! Maar wat geef je dan? Een beleving is het antwoord! Want voor mooie herinneringen is er altijd plaats.

Hierbij 3 cadeautips voor herinneringen om nooit te vergeten!

1001 nacht: een hemels nachtje weg

Er lekker even tussenuit, is dit niet het beste cadeau dat je kunt krijgen? Geef een hotelovernachting cadeau of een deel ervan met de Hotelgift giftcard. Met deze (Nederlandse!) giftcard geef je de keuze uit meer dan 550.000 hotels wereldwijd cadeau. Van viersterrenhotel Sir Albert in Amsterdam tot een schattig boetiekhotelletje in Rome of Parijs. Leuk detail: de giftcard is te personaliseren met een boodschap en een foto. Ohja, en hij komt in de vorm van een deurhanger. Geen ordinary ‘giftcard’ material dus!

Ticket to paradise

Wie droomt er nu niet van een ticket to the tropics? Even helemaal uittunen en weg van de dagelijkse rompslomp. Op reis maak je de mooiste herinneringen, wat maakt dat een bijdrage aan zo’n avontuur een perfect (verjaardags)cadeau is! Nu heb je waarschijnlijk niet het budget om een volledige reis voor de jarige af te tikken, maar met Flightgift geef je eenvoudig een (deel van een) vliegticket cadeau. Deze mooie giftcard (in de vorm van een echt vliegticket!) is te verzilveren bij meer dan 400 (!) luchtvaartmaatschappijen. Van KLM tot Singapore Airlines en Easyjet. Perfect voor de reislustige types.

Van een luchtballonvaart tot outdoor activiteit

Of de jarige nu van avontuur houdt of een culinair hoogstandje wel kan waarderen: herinneringen van een te gek uitje zullen altijd blijven. Denk hierbij aan een ballonvaart boven Marrakesh, een SATC tour door the Big Apple of een e-bike tour van Marseille naar de indrukwekkende rotsformaties van de Calanques. Geef je een giftcard van Activitygift cadeau dan kiest de jarige zelf eenvoudig uit meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd. Een leuke aanvulling op een reis die toch al staat of een goede reden om weer eens op pad te gaan.