MENU

Maximaal tepelplezier met een seksspeeltje

Hot stuff voor de zomermaanden

juni 21, 2023 reageren (0) Views: 2407 Care, Gadgets Larissa Hendriks

Hairlust, een must voor je haar

Je haar, het is een deel van je uiterlijk, je zelfvertrouwen en uitstraling. De een knipt het graag kort, de ander houdt het graag lang. En de een kleurt het iedere week waarbij de ander helemaal blij is met een eigen haarkleur. Hoe dan ook: elk kapsel heeft verzorging nodig.

Des te ouder we worden, des te meer we denken aan verzorging. We willen de juiste producten en betalen liever iets meer voor een goede shampoo dan een paar euro voor een hotel-shampoo. We hebben meteen dé aanrader: Hairlust.

Voor elk kapsel wat wils

Hairlust is een lust voor elk type haar. De website staat vol met producten, er is voor iedereen wel een oplossing om het haar beter te beschermen of te verzorgen. En zeg nou zelf, des te ouder we worden des te belangrijker we dit vinden. Daarom hebben wij dit merk even voor je in de spotlight gezet en lichten hieronder een aantal artikelen van de website uit. Ontdek het vooral allemaal zelf en vraag ze om advies als je dat nodig hebt!

“Wat heb jij lang haar gekregen!”

Eén maand, één maand! Zo snel ging het toen ik al reacties kreeg op mijn haar. Collega’s en vrienden, er kwamen opvallend veel mensen met de opmerking: “wat is je haar lang!”. Bij jezelf zie je het misschien minder snel, maar de voor en na foto’s uit de reviews van Hairlust liegen er niet om. Wij zijn ook overtuigd. Hairlust Hair Formula supplementen, het werkt! En het smaakt ook nog eens hartstikke lekker. Fijn om te weten toch, zo net nog even voor een zomer vol festivals! Als je nu bestelt ben je nog net op tijd om met je haren te flaneren.

De supplementen zijn ontwikkeld om je haarzakjes te voorzien van alle vitamines en mineralen die nodig zijn voor een gezonde haargroei. Ze zitten boordevol vitamines en mineralen, waaronder biotine en zink. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd op zijn zuiverheid om een optimale absorptie te garanderen.

Ook heeft elk ingrediënt een direct of indirect effect op het haar en de hoofdhuid of bevordert het de absorptie van andere belangrijke ingrediënten om op die manier synergie-effecten te creëren.

Oh, en de Hair Gummies bevatten geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine, en zijn daarom geschikt voor veganisten en mensen met een voedselgevoeligheid. Ook fijn: de snoepjes bevatten geen kunstmatige smaak,- of kleurstoffen!

En naast deze gummies heeft Hairlust nog meer producten voor je haar. Denk zelfs aan een zon beschermende spray voor de zomer! Of wil je bijvoorbeeld de oranje gloed uit je blonde haren? Dan is het verhelderende en herstellende zilver haarmasker het product voor jou! Hiervan gaat je haar er niet alleen fantastisch uit zien, ook herstelt het beschadigd haar. Dit dankzij de hydraterende biologische plantaardige ingrediënten en herstellende micro-eiwitten.

Wij zijn tevreden! Ontdek vooral zelf wat jouw haar nodig heeft via Hairlust!