MENU

De Zon Festival organiseert zondag het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren

Longines Tops International Arena Valkenswaard Summer Festival

juni 23, 2023 reageren (0) Views: 530 Events Larissa Hendriks

Festival tip #2: Liquicity Festival!

Het is bijna zo ver: Liquicity Festival 2023! Op 21, 22 en 23 juli ben je hier helemaal op je plek als je van drum & bass houdt, of als je dit zou willen ontdekken.

Ongeëvenaarde energie

Vorig jaar was Liquicity weer een groot succes. Het festival staat bekend om een ongekende fijne energie met het leukste publiek. Zeg nou zelf, daar hoor je toch ook bij? Er wordt niet voor niets gesproken van de Licuicity Family. En iedereen is welkom. Dus mocht je het eens uit willen proberen om bij een Drum & Bass feest te zijn, dan is Liquicity de perfecte start van jouw muzikale avontuur.

Line-up is up in the air

Ondanks dat het festival al hartstikke leuk is op zichzelf (zoals je hieronder zal lezen bij de activiteiten) is het ook best leuk om te weten naar welke artiesten je gaat. De line-up staat online en bevat headliners als Pendulum, Andy C en Dimension. Mocht je de namen niet kennen, dan heb je nog even de tijd om wat te luisteren want het festival is pas eind juli. Kom alvast in de stemming met deze afspeellijst!

Naast de headliners is er dit jaar voor elk wat wils. Of het nu gaat om de nieuwe generatie supersterren dj’s (Koven, Andromedik, K Motionz, Fox Stevenson) of meer gevestigde scene legendes (Fabio, Kasra, DJ Fresh): iedereen is even enthousiast voor de toonaangevende Nederlandse Drum & Bass ervaring van dit jaar. Jij toch ook?

Van hot tubs tot arcadehal

Je hebt het hier allemaal! Op de website kan je uitgebreid alles vinden over de activiteiten van 2023. Er is een spa area, een XXL (!) silent disco, arcadehal met videospellen, lego, tafelvoetbal en meer, draaimolen, ballenbak, glamour zone voor jouw festival look, relax ruimte, trouwkoepel, sportactiviteiten, thema-avonden, knutsel tempel en een mega uitkijktoren. Genoeg te doen dus. Reken maar dat je dat hele weekend nodig hebt.

Even buiten de ring

De festivalpoorten gaan open buiten de ring, dus een klein stukje reizen is het wel. Voor dit festival ga je richting Alkmaar en het vindt plaats in het prachtige recreatie park Geestmerambacht.

Haal nu je tickets! En misschien ook interessant: je kan je aanmelden als vrijwilliger!