MENU

Hairlust, een must voor je haar

De tips voor jouw seks-workout met LELO

juni 27, 2023 reageren (0) Views: 2742 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Hot stuff voor de zomermaanden

Ben jij al summer ready? Met deze items wel! Tijd om wat hot stuff in huis te halen voor de zomermaanden. Check hieronder onze tips…

Follow the sun met James Ay

Herken je dat geluksgevoel zodra jij je zonnebril opzet? Het milieuvriendelijke zonnebrillenmerk James Ay is geïnspireerd op dat euforische gevoel. Hun credo ‘follow the sun’ is dan ook tot in de kleine details voelbaar. Met deze zonnebril voel je je niet alleen helemaal zomers, het is ook een fashionable toevoeging aan je outfitje op het terras.

Met de 11 tijdloze modellen in verschillende vormen, tinten en materialen, past er bij iedereen wel een zonnebril. Elk ontwerp symboliseert een geluksgevoel, zo staat het stoere montuur Dandy voor zelfverzekerdheid en Vision voor het streven naar het ondenkbare…

Skincare na dat zonnebaden met LABAREAU

Door de jarenlange praktijkervaring van founder en skincare expert Lindsay van der Looij én de kennis van een deskundig team van wetenschappers en biochemici, groeide LABAREAU in korte tijd uit tot hét luxe anti-aging skincare merk. Perfect om jouw huid te verzorgen na al dat zonnebaden.

Skincare specialisten, celebrities en beautyjournalisten zijn idolaat van het merk vanwege de hoogwaardige kwaliteit collageen én nieuwe SAXZ-12® technologie, die de huid verjongt met hooggeconcentreerde ingrediënten. Het resultaat? Minder rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. Hierdoor voelt en ziet de huid er gladder, voller én steviger uit. De producten zijn te koop bij Bloy Institute en de Bijenkorf.

Prachtig in je zomerkleding met Booby Tape

Of je nu voor een diepe V-hals of een backless top gaat: met Booby Tape kan het allemaal. Met de tape creëer je verschillende decolletéstijlen, van natuurlijk tot glamoureus. Perfect voor je zomer outfits!

De speciaal ontwikkelde, huidvriendelijke tape biedt steun en vorm aan ieder type borsten. De hypoallergene eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat de huid niet irriteert of beschadigt. Daarnaast is de innovatieve tape vochtbestendig – zeg maar ja tegen dat feestje -, pijnloos en zonder resten te verwijderen en beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes.

Laat je zomeravonden niet afkoelen met Stoov

Of je nou op avontuur gaat in de natuur, kampeert, een roadtrip maakt of gewoon lekker thuis in de tuin of op het balkon ontspant, Stoov® zorgt ervoor dat jouw zomeravonden oneindig kunnen duren en dat je niet afkoelt. Geniet buiten tot na het laatste licht met Stoov warmtekussens en -dekens.

Stoov®, de Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens en -dekens, brengt samen met i-did, producent van gerecyclede viltstoffen, een limited edition-serie warmtekussens en accessoires uit. Perfect om jouw zomeravonden nog langer te laten duren. Want zeg nou zelf, dat balkonnetje zit veel te lekker en in Nederland koelt het veel te snel af! De warmtekussens gelukkig niet, én de twee partijen willen allebei zorg dragen voor een duurzamere planeet en geven producten met deze collectie een tweede kans. Win-win!

De limited edition-collectie bevat onder andere de Ploov, een warmtekussen van 45×45 centimeter in de kleuren marble greymoss greendune beige en stormy blue. Daarnaast heeft Stoov® voor het eerst een rugzaktas en een mand aan haar collectie toegevoegd zodat de kussens gemakkelijk vervoerd en buiten gebruikt kunnen worden. De kussenhoezen zijn voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Net als de bestaande producten van Stoov® bevatten de kussens infrarood warmtetechnologie en zijn ze draadloos op te laden.