MENU

Broodje Pita of Fu Yung Hai?

Hugo Boss schoenen

juli 24, 2015 reageren (0) Views: 995 Fashion Redactie BLVD

Ook voor je nette schoenen…

We gaan lekker door op schoenengebied, waar we zo eerder al refereerde naar de sportieve sneakers die je -naar onze mening- heel prima kan combineren met een pak (alleen geen afgetrapte gympen onder een driedelig kostuum, maar zo ver was je zelf volgens mij ook al) borduren we nu voort op de stijlvolle stappers (die toch onze voorkeur hebben).

Nette herenschoenen komen in alle soorten, maten en kleuren. Verschillende typen leer, verschillende afwerking etc. Iedere schoenmaker heeft weer zijn eigen techniek om tot het eindproduct te komen. Door de jaren heen heeft uw redacteur al diverse nette herenschoenen in zijn bezit gehad. Van Ralph Lauren schoenen tot exemplaren van Van Lier, Van Bommel en uiteraard ook unieke, handgemaakte schoenen van O’Quirey en Reinhard Frans.

Herenschoenen hoef je niet per sé enkel nog in de winkel te kopen. Je kan ze tegenwoordig ook online bestellen. Mochten ze niet passen dan kan je ze eenvoudig terug sturen, kind kan de was doen! Op Omoda.nl bestel jij de perfecte herenschoenen voor jouw business-look. Bovendien is de kwaliteit-prijsverhouding meer dan uitstekend.