MENU

Yamaha en Shinya Kimura Bouwen Retro-Styled XSR 700

Waarom Bjorn Borg schoenen best gaaf zijn!

juli 28, 2015 reageren (0) Views: 997 Life Redactie BLVD

Een stijlvolle man geniet van een stijlvol interieur

De regen spettert op de ramen van je Porsche 911 Targa. Een lange werkdag zit erop, het weekend is eindelijk begonnen. Een lange werkweek waarin vele successen werden geboekt. Helaas ook tegenslagen, maar ach… you win some, you lose some. Je rijdt het grind naast je villa op, parkeert de Porsche in één van de twee garages en steekt de paraplu op. Je opent het slot van de voordeur, schenkt jezelf een Single Malt Whisky uit de Schotse Hooglanden in én laat jezelf zakken op de bank. Eindelijk rust.

Het is een heerlijk gevoel om thuis te komen in een plek waar je na een stressvolle dag of periode compleet tot rust komt. Waar je jezelf helemaal kan opladen om met frisse energie de nieuwe uitdagingen aan te pakken. De manier waarop jij je huis vorm geeft is daarbij van het hoogste belang. Een stijlvolle man geniet van een stijlvol interieur. Uiteraard heb je zo je eigen voorkeur, maar een expert kan je ook helpen bij de inrichting van jouw huis.

Floris van Gelder is het nieuwe label van UrbanSofa. Urbansofa levert al meer dan 4 jaar op succesvolle wijze grote loungebanken tegen messcherpe prijzen. De kwaliteit blijft gegarandeerd! Floris van Gelder richt zich op de succesvolle mensen die oog hebben voor mooie producten tegen een faire prijs!