MENU

Herleef elke maand memorable momenten met klikkie

LELO’s key to the ‘backdoor-to-heaven’

oktober 5, 2023 Reageren (1) Views: 2646 Gadgets Larissa Hendriks

The bigger the better: Dopper Insulated als literfles

Dopper lanceert de Dopper Insulated 1L fles: de nieuwste, maar vooral grootste toevoeging aan de Insulated collectie. Deze fles houdt je water voor maar liefst 9 uur lang warm óf voor 24 uur koud. 

Verkrijgbaar in de kleuren: ‘Blazing Black en Breaker Blue’

Een fashionable bijdrage aan een plasticvrije wereld

De 1L fles is perfect voor een lange herfstwandeling of een lange winterse workout in de sportschool (summer bodies are made in winter, toch?). Kortom: met deze Dopper maak je het hele jaar door gegarandeerd impact: niet alleen draagt de fles bij aan een plasticvrije wereld, hij is ook nog eens fashionable.

De Dopper Insulated is verkrijgbaar in 350 ml (€ 29,95) en 580 ml (€ 35,95) en nu dus ook in 1L (€44,95)

Het hele jaar door on-trend

Deze fles is het hele jaar te gebruiken, dus draag je, net als Melati Wijsen en Tijmen Sissing hierboven: twee activisten die nauw betrokken zijn bij Dopper, ook gemakkelijk een heel jaar lang bij aan Doppers missie:

Iedereen de mogelijkheid bieden herbruikbare waterflessen te verkiezen boven wegwerpflessen, om de wateren van onze wereld te beschermen.

Elke verkochte fles draagt bij aan deze missie. Van het creëren van bewustzijn en het helpen bij de voorlichting over plasticvervuiling, tot het opstarten van projecten voor schoon drinkwater in Nepal. Goede karma? Zeker weten. Deze fashionable en multifunctionele Dopper is verkrijgbaar in twee kleuren: Blazing Black en Breaker Blue. Het ideale cadeau voor de feestdagen; je kan er maar beter op tijd bij zijn.

De nieuwe Insulated flessen zijn o.a. verkrijgbaar via: Bol.com, WAAR, Wereldwinkels,  de Bijenkorf, en Paagman voor 44,95 euro.