MENU

Clearly Not Coffee: jouw nieuwe bakkie

Breitling lanceert Navitimer damescollectie met Charlize Theron

oktober 23, 2023 Reageren (1) Views: 2581 Gadgets, Life Larissa Hendriks

LELO’s key to the ‘backdoor-to-heaven’

Het wordt niet voor niks de backdoor-to-heaven genoemd, toch heeft volgens nieuw onderzoek* van LELO meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen nog nooit anale seks geprobeerd.

Om anaal genot voor eens en voor altijd uit het verdomhoekje te halen, en het maximale uit je sekssessies te halen, deelt de high-end sekstoydesigner en voorvechter van seksueel welzijn graag de nieuwste trend uit sexyland met bijpassende nieuwe toy de Soraya Beads. Daarmee wil je vanavond nog ‘shallowing’ uitproberen.

Intense orgasmes

LELO vroeg Nederlanders naar hun ervaring met anale seks en de cijfers liegen er niet om, nog geen dertig procent van de vrouwen maakt gebruik van hun achteringang. De overgebleven ondervraagde vrouwen gaven aan dat onder andere te bang zijn om het te proberen (61%) of voor pijn (32%) en het niet hebben van de juiste partner om anale seks mee uit te proberen (16%) beweegredenen waren om anale seks uit de weg te gaan.

Zonde, want er zitten flink wat voordelen aan anale seks. Dit komt doordat er in de anus bij zowel vrouwen als mannen heel veel gevoelige zenuwuiteinden zitten. Ook geeft anale stimulatie extra druk tegen de vaginawand, wat je een heerlijk vol gevoel geeft. Helemaal fijn als je kiest voor dubbele penetratie met bijvoorbeeld een seksspeeltje, want dit kan je een dubbel knallend orgasme opleveren. Zo geeft bijna de helft (47%) van de vrouwelijke respondenten die wel aan anale seks doen aan dat de intense orgasmes door dubbele penetratie of sensatie de reden zijn waarom ze achteringangseks aan het repertoire hebben toegevoegd en vindt 27 procent een anaal orgasme zelfs plezieriger dan een vaginaal orgasme.

Nieuwe sekstrend ‘shallowing’

Nog steeds niet helemaal overtuigd? De nieuwe sekstrend ‘shallowing’, waarbij een vinger of speeltje niet te diep bij je naar binnen wordt gebracht, is een hele goede manier om nieuw seksueel terrein te verkennen. Om volledig te kunnen ontspannen en te kunnen genieten van anale stimulatie, is wel wat oefening nodig. Maar alles wat de moeite waard is kost een beetje moeite, toch? Begin lekker fris aan het avontuur door een douche te nemen en daarbij je anus goed schoon te spoelen. Glijmiddel, één op waterbasis gaat het best samen met seksspeeltjes, is een must voor plezierige billenseks. Je anus wordt namelijk niet vanzelf vochtig wanneer je opgewonden bent.

Klaar voor de start?

Masseer eerst de anus om die te laten ontspannen. Dit kun je doen door zachtjes met je vinger rondjes te draaien rondom de anus. De volgende stap is een vinger inbrengen, ben je klaar voor een tweede en een derde, dan kun je overgaan op een seksspeeltje. Om het ontdekken van anal play zo makkelijk mogelijk te maken heeft LELO een gloednieuwe toy ontworpen. De Soraya Beads is een genderneutrale anale kralen-toy en ideaal voor beginners. Met de Soraya Beads maak je stapsgewijs kennis met de wondere wereld van anaal genot. Het speeltje bestaat uit vier steeds groter wordende trillende anale kralen, waardoor je je lichaam op een comfortabele manier kunt laten wennen aan een fenomenaal anaal bezoekje.