MENU

Breitling lanceert Navitimer damescollectie met Charlize Theron

Fluffy inspiratie!

november 17, 2023 reageren (0) Views: 1327 Life Larissa Hendriks

Het zijn de kleine dingen in het leven – Microdose Together

Microdose Together, wat houdt dat in? Het klinkt veel spannender dan het is, want het gaat ‘gewoon’ over thee! De thee van dit merk hebben verschillende effecten die je vergoot als je psilocybine truffel eraan toevoegt. Thee drinken op een feestje is nog nooit zo cool geweest.

Aangezien de smaak van psilocybine truffel niet ieders kopje thee is, richten ze zich op het creëren van mengsels die de eigenaardige smaak verbergen in een smakelijk drankje. “Onze theezakjes bevatten andere adaptogene ingrediënten die de stemming stimuleren om functionaliteit toe te voegen aan de microdosis” aldus de website van Microdose Together.

1. Focus: Een Aangename Verrassing

Deze thee heeft onze aandacht echt weten te vangen. De focus die we ervoeren was indrukwekkend. Het bleek een aangename verrassing te zijn, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar een drankje dat hen scherp en gefocust houdt. Een aanrader, zelfs voor gebruik op kantoor waar concentratie van belang is.

2. Social Butterfly: Afhankelijk van de Gelegenheid

Deze thee bleek een beetje wisselvallig te zijn. Het hangt sterk af van de gelegenheid waarvoor je het drinkt. Tijdens een festival voelden we ons niet helemaal in sync met de energie om ons heen, maar op sociale evenementen zoals verjaardagen kan deze thee wellicht beter tot zijn recht komen. Het is een sociaal vlindertje dat misschien gewoon de juiste bloem nodig heeft om op te landen.

3. Back to Life: Perfect voor Herstel

Deze thee bleek een ware redder in nood te zijn, vooral voor diegenen die met een kater te kampen hebben. Het bracht niet alleen verlichting voor de maag, maar zorgde ook voor een algeheel aangenaam gevoel. Als je op zoek bent naar een thee die je weer tot leven brengt na een avondje uit, is dit zeker een aanrader.

4. Mellow Fellow: Een Subtiele Ervaring

Helaas hebben we van deze thee niet veel opgemerkt. Het was mogelijk zo subtiel en mellow dat het effect ons ontglipte. Misschien is dit de perfecte thee voor die momenten waarop je gewoon wat rust en ontspanning nodig hebt zonder al te veel poespas.

5. Evening Groove: Energize Your Night

Deze thee gaf ons een duidelijke energieboost. Of het nu leidde tot een dansfeest of een bezoek aan een indoor trampolinepark, de extra energie was duidelijk merkbaar. Een geweldige keuze voor diegenen die ’s avonds wat extra pit nodig hebben.

 

Al met al zouden we de thee zeker opnieuw proberen. Het is gewoon, naar onze mening, een gezonder alternatief op een avondje aan de zuip gaan. Heb jij het al geprobeerd? Je vindt alle theesmaken en meer informatie op de website van Microdose Together.