MENU

De eerste feestdagen tip voor haar…

Laatste cadeau-tips!

december 9, 2023 reageren (2) Views: 2689 Gadgets Larissa Hendriks

CYBEX lanceert exclusieve ‘La Parisienne’ editie

Een eerbetoon aan het vakmanschap van de Franse modelegendes

CYBEX introduceert haar nieuwste kinderwagen editie, La Parisienne. Een eerbetoon aan de tijdloze nalatenschap van de grote Parijse couturiers zoals Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent.

Deze modelegendes, geprezen om hun vakmanschap en ongeëvenaarde bijdragen aan de wereld van haute couture, dienden als ultieme inspiratie voor de sprankelende collectie. La Parisienne vertegenwoordigd een nieuwe norm voor ultiem vakmanschap en werd ontworpen om komende generaties te inspireren.

Gedetailleerd vakmanschap

Kenmerkend voor de collectie is het oog voor detail voor elk element. Het hoofdontwerp werd een kristallen patroon met zes verschillende soorten stenen. Organza versiert de op maat gemaakte ramen van de kap en elk kristal wordt zorgvuldig met de hand geplaatst. Er worden minimaal 500 kristallen gebruikt per accessoire, terwijl er bijna 4.000 nodig zijn voor de PRIAM kinderwagen.

De La Parisienne editie zal beschikbaar zijn voor de CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM en MIOS kinderwagens, evenals op de nieuwe luxe COŸA reisbuggy, het baby-autostoeltje CLOUD T en het PLATINUM FOOTMUFF accessoire, waarmee het aanbod voor een echt icoon op wielen compleet is.

“We wilden een tijdloos, elegant en klassiek meesterwerk creëren als eerbetoon aan de grootste Parijse couturiers aller tijden: Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent. La Parisienne is een ode aan de vrouw. Een meesterwerk van vakmanschap gemaakt om te inspireren en met trots door te geven van moeder op dochter, gekoesterd als een familiejuweel, voor degenen die waarde hechten aan klasse, vakmanschap en couture.”
Martin Pos, oprichter van CYBEX

De Parisienne editie is exclusief verkrijgbaar bij de Cybex Flagship store aan de PC Hooftstraat 136hs en begint vanaf €5000,-