MENU

Westfield Mall of the Netherlands brengt ode aan Eurovisie...

Weekend-tip: Fabrique des Lumières

mei 16, 2024 reageren (0) Views: 464 Events Larissa Hendriks

Zonovergoten vibes bij: De Zon Festival

Yes! Het is weer tijd voor hét festival van het jaar: De Zon! Aankomende zondag 19 mei, in de tuinen van west, want maandag ben je vrij. Zoals altijd hebben zij een lijst met superleuke en unieke activiteiten klaarstaan. Laat je entertainen, geef je beste spreekbeurt, dans met een volleybal, worstel met een opblaasband, laat je toekomst voorspellen of krijg coaching voor een nog zonniger leven. Dit wil je echt niet missen!

De activiteiten op een rijtje:

Het Animatieteam Deze energieke Amsterdammers brengen je helemaal in de festivalvibes. Ze warmen je op en laten je duizelen van de energie. VAAAMOS!

Spreekbeurten Festival Altijd al een podium willen pakken? Of misschien juist niet? Hier kun je je spreekbeurt geven zoals je dat op de basisschool deed, maar dan véél leuker. PowerPoint is natuurlijk inbegrepen. Meedoen? Stuur De Zon een DM op Insta!

Disco Volleybal Samen met D.E.R.M. speel je dansend volleybal. Denk aan André Agassi meets Michael Jordan, maar dan met een disco twist. Laat die moves zien!

Doe het Veilig (met de Kutteclub) Super veilig opblaasbandworstelen en nog meer gekkigheid met rubbers en andere leuke dingen. Veiligheid voorop, maar plezier staat centraal!

En de Line-up?

Net als elk jaar blijft de line-up een groot mysterie. Waarom? Omdat dit De Zon festival altijd één groot avontuur maakt! Kom met goeie nieuwsgierigheid en een open mind naar het festival, maak nieuwe vrienden, loveeeersss en ontmoet oude bekenden. Wel zijn de stagehosts al bekend! En hou de Instagram in de gaten voor sneak peeks!

Stagehosts die je Moet Checken:

Holy Moly B.V. “Na vorig jaar weer een uit de hand gelopen editie, moeten we onszelf wat serieuzer gaan nemen. We hebben daarom Holy Moly B.V. opgericht. We hebben grootse plannen.” Dus trek je beste pak aan en kom flexwerken bij Holy Moly B.V.!

Wasserette’s The Grind Was je 90’s outfit en glij erin. Haren in de gel en gaan met die VHS vibes. Schuren maar!

De Afsaus Te zout, te vet en veel te vroeg gepiekt: De smerigste en heerlijkste afterparty tijdens je festivaldag.

La Grande Bellezza di Multipla Geniet van la dolce vita. Voel je Gucci, breng je Versace en ga naar huis met Armani. Dans bij onze vrienden van Multipla, laat een zonnebril op je gezicht tatoeëren en spreek 18 dialecten Italiaans op de afterparty.

APK-garage HutjeMutje Heb je pech? Zit je niet lekker in je olie? Heb je opstartproblemen? HutjeMutje sleutelt aan je onderkantje en zorgt ervoor dat jij de hele dag 130+ gaat.

Das Mega Park Fest von Daddy Genau Terug van weggeweest: het duo met een serieuze passie voor après-ski. Kom rodelen van onze heuvels en jodel je strot schor aan de bar.

De Zon festival wordt weer een zonnige en spectaculaire editie. Mis het niet en duik in een dag vol verrassingen. Laat je gaan want maandag ben je vrij. We zien je zondag daar!