MENU

NIO House Amsterdam officieel geopend

Medical Mysteries: ‘s werelds eerste medische spel

mei 29, 2024 Reageren (1) Views: 1342 Life Larissa Hendriks

Nieuwe surfy soda: nu al de favoriet van deze zomer

Al gehoord van de NoLo-trend? Oftewel: no or low alcohol. Het is een levensstijl gericht op het nieuwe drinken (minder of niet) en is onder steeds meer mensen populair. Ben je op zoek naar een smaakvol alcoholvrij alternatief voor je ideale zomermomenten? Stop dan met zoeken, want Why Not Soda is de nieuwe, all natural surfy soda voor de momenten waarop je optimaal wilt genieten, hoe die er ook voor jou uitzien. Het belangrijkste is dat je geniet!

Voor ieder wat wils!

De nieuwste ‘surfy soda’s’ van Why Not Soda komen uit het surfersmekka Ericeira, Portugal. De soda’s zijn voor mensen die alles uit het leven willen halen. Of je het nu drinkt tijdens een avondje uit, na een surfsessie, op het terras, tijdens een picknick in het park of bij een gezellig diner: het past bij ieder moment.

Why Not is het ideale alcoholvrije alternatief voor avonden waarop je maximaal wil genieten en niets wil missen. Of voor avonturiers die het maximale uit iedere dag willen halen. Maar ook voor diegene die een speciale avond wil beleven, je kunt er namelijk ook heerlijke mocktails mee maken. ‘Catch your wave’, zeggen ze zelf. Welke golf dat dan ook voor jou mag zijn. Have it as you like it. You do you! Het allerbeste nieuws is dat deze frisdranken zonder toegevoegde chemicaliën geproduceerd zijn, minder suiker dan reguliere frisdranken bevatten en gemaakt worden van enkel natuurlijke ingrediënten. Als je citroen in je mond proeft, kun je er dus zeker van zijn dat de smaak van een echte citroen komt.

Tot slot, ook fijn om te weten: Why Not compenseert de CO2-uitstoot en gebruikt geen zoetstoffen. Why Not doet namelijk geen concessies aan kwaliteit of plezier. Het leven draait tenslotte om het vinden van de perfecte balans. Why Not is het ideale drankje voor situaties waarin je niet graag (grote hoeveelheden) alcohol drinkt, maar wel op zoek bent naar gezelligheid. Hoe dat er voor jou ook uitziet.

De soda’s komen in vier verschillende smaken:

raspberry + thyme

Deze unieke mix is nu al de onverwachte nieuwe favoriet van bewuste levensgenieters.Verleidelijke zoetheid van rijpe frambozen met een onverwachte twist van tijm. Ideaal voorals je altijd op zoek bent naar iets nieuws. Dit drankje prikkelt de nieuwsgierigheid eninspireert je om buiten de gebaande paden te treden.

Tip: Voeg er een vers takje tijm aan toe, et voilà: je hebt een heerlijke, verrassende mocktail

voor bij jouw eerste zomerse avond. Voor de avonden waarop je juist wel een glaasje drinkt.

lemon + mate

Ervaar de verfrissende mix van citroen en maté, de meest geconsumeerde thee inZuid-Amerika. Deze thee smaakt bitterzoet en vormt samen met het zure van de citroen eenzoetzure oppepper. Met deze soda waan je je buiten, vrij en in de natuur. Waar je ook bent.(Goed om te weten: deze variant bevat cafeïne: 20 mg/100 ml.)

peach + ginger

Hier kun je mee voor de dag komen. Deze superfruitige soda maakt van alles wat je doeteen schitterende sparkling ride. Door de zoetheid van de perzik is-ie lekker easy going en degemberfinish maakt ’m een tikkeltje brutaal op de tong. Go on, proef maar. Deze gaat jezeker niet teleurstellen.

pomegranate + cucumber

Speciaal gemaakt voor iedereen die leeft voor nieuwe ervaringen. Of dat nu een tripje naareen andere stad is, een bezoekje aan een foodtruckfestival of het ontdekken van eennieuwe film in een openluchtbioscoop. Als het je nieuwsgierigheid maar prikkelt.

Pure frisheid in een flesje: ‘Try it, Why Not?’

De soda’s van Why Not zijn verkrijgbaar bij ruim 400 Albert Heijn locaties.