MENU

Bang & Olufsen Beoplay A6

De iPhone 6S en 6S Plus is hier!

september 9, 2015 reageren (0) Views: 1041 Gadgets Redactie BLVD

Nick Wooster en de TUDOR Heritage Ranger

Op het gebied van menswear is Nick Wooster uitgegroeid tot een icoon. De stijlvolle Amerikaan werd door Vanity Fair uitgeroepen tot één van de best geklede mannen van 2015 én regelmatig zien we de grijs-bebaarde hipster verschijnen in reportages van GQ en Esquire. Zijn stijl? Traditioneel én klassiek met een moderne kwinkslag. De merken die hij draagt zijn o.a. afkomstig van Barneys New York, Calvin Klein én Thom Browne. Wil je hem in het wild spotten? Bezoek dan vooral de internationale fashionweeks en bijeenkomsten van bijv. Pitti Uomo.

Zijn samenwerking met het stoere horlogemerk Tudor komt niet geheel uit de lucht vallen. Beide merken (zo kunnen we Wooster ondertussen wel categoriseren) zijn stoer, rauw én 100% mannelijk. Tudor, het stoere broertje van het Zwitserse Rolex introduceert de nieuwe Heritage Ranger and f#ck it’s nice!

Uitgevoerd met een klassieke 41 mm diameter wijzerplaat, een mat-zwarte afwerking en rosé in de subtiele details. Het mechanisme windt zichzelf op en voorziet de Tudor 39 uur van vermogen.

tudor-heritage-ranger-nick-wooster-1 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-3 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-4 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-5 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-6 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-7 tudor-heritage-ranger-nick-wooster-8

Tags: