MENU

James Bond x Heineken ‘Spectre’

De “Ottantacique” heeft twee aanpasbare zwembaden…

september 24, 2015 reageren (0) Views: 1396 Life Redactie BLVD

3x Waarom jij nooit een drankje voor haar moet kopen

Het is donderdag, het weekend staat voor de deur. Waarschijnlijk heb jij al wilde (of minder wilde) plannen gemaakt om de komende dagen zo relaxed mogelijk door te komen. Jezelf binnen opsluiten, pas in de avonduren van de bank afrollen -nadat er drie pizza’s zijn weggehapt- om met een handjevol vrienden de stad onveilig te maken. Het jagen kan beginnen.

En dan… in de kroeg, ben je opeens gevallen voor de schoonheid van een jongedame. Het eerste wat in je op komt is dat je haar zo snel mogelijk moet aanspreken voordat ze wordt gekaapt door een andere jager. Het tweede wat in je op komt: “Ik moet een drankje voor haar bestellen!” Wrong.

Bar

1. Je bent geen James Bond
Mr. 007 zou binnen twee seconden een date geregeld hebben. Jij lijkt niet op James, je hebt niet zo’n vette baan als James én je bent ook niet zo smooth als James. Blijf lekker jezelf. De mooie dame waarop jij valt wordt hoogstwaarschijnlijk de hele avond lastiggevallen met dudes die een drankje voor haar willen kopen.

2. Je betaalt haar toch niet om met jou te praten?
Of je nu zegt: ‘Mag ik een drankje voor je kopen?’ of ‘Hier heb je vijf euro, wil je vijf minuten met me praten?’ Ook al is ze out of your league, dat hoef je er niet te dik op te leggen. Vrouwen beoordelen je op je eerste acte de présence. Stel je dus vooral niet te nederig op.

3. Je mist het hele punt & je mist haar hele punt (je mist alle punten)
Wat als ze al een drankje vast heeft? Wat als ze helemaal geen zin heeft in een drankje? Wat als ze vanavond moet rijden voor haar vriendinnen? Wat als het te druk is in de bar? Oké, wat als ze ‘ja, doe maar’ zegt? Sta jij een half uur te ellebogen voor de bar én wordt zij ondertussen onderschept door één van de andere mannelijke aanwezigen.

Verleiding

Mag ik dan nooit een drankje voor haar kopen?

Oh jawel hoor. Iedere regel heeft zo haar uitzonderingen. Als je toevallig gelijkertijd naast elkaar aan de bar staat om wat te bestellen is het best slim om direct ook voor haar te bestellen. Als je op een andere manier al met haar in een gezellig gesprek bent beland is het ook helemaal prima om een drankje voor haar te bestellen. Kwestie van aanvoelen mannen!

Tags: , , , , ,