MENU

De horloges van Renard zijn minimalistisch & stijlvol!

Het bedje van Vipp is a must-have voor de...

september 29, 2015 reageren (0) Views: 1186 Gadgets Redactie BLVD

Sonos Trueplay en PLAY:5

De Californische Hi-Fi audio-specialist Sonos heeft twee nieuwe toevoegingen aan de productie toegevoegd. Een geüpdatet versie van de SONOS Play:5 en een uniek audio-systeem genaamd Sonos Trueplay (een gratis update verkrijgbaar via de Sonos app).

Trueplay geeft gebruikers de mogelijkheid om het beste uit de eigen, favoriete muziek te halen. Waar de speaker ook in de ruimte staat, je kan je Sonos via Trueplay zo aanpassen dat jij precies hoort wat je wil horen. Vaak zorgt een andere locatie in de ruimte van de speaker voor een mindere kwaliteit, maar dat hoort volgens SONOS met Trueplay tot het verleden. We hebben het mogen testen én het resultaat is verbluffend.

sonos-trueplay-play5-03

Trueplay is verkrijgbaar voor alle SONOS PLAY:1, SONOS PLAY:3, SONOS PLAY:5 producten.

Daarnaast heeft de SONOS PLAY:5 een spannende update gekregen. Het vlaggenschip van het label is aan zowel de binnen-als buitenzijde aangepast. PLAY:5 brengt de muziek dichterbij de luisteraar via drie midwoofers en drie tweeters. Ook heeft de nieuwe PLAY:5 touch knoppen i.p.v. fysieke knoppen. In welke ruimte plaats jij jouw PLAY:5?

De nieuwe Play:5 is leverbaar in matzwart en matwit voor €579.

sonos-trueplay-play5-04

Tags: , , , ,