MENU

Ultieme surfbike: Deus Ex Machina “Red Pill”

Mysterieuze optie: Porsche Cayman All Black

oktober 5, 2015 reageren (0) Views: 1171 Life Redactie BLVD

Bali’s finest: de nieuwe sieradenlijn van Nio lifestyle

Na zich zeven jaar lang alleen op vrouwen gericht te hebben, komt het bedrijf Nio lifestyle – één van de pioniers op het gebied van duurzame, hand made jewellery – nu met een 2015-2016 collectie voor ladies én gents. Het resultaat is Nio, een stoere, stijlvolle sieradenlijn met een unieke soul.

Achter de rijstvelden van het Indonesische eiland Bali wordt sinds 2007 met ruwe materialen armbanden, ringen en kettingen geproduceerd door één van de beste artisans van het eiland. Young professionals met een eigen persoonlijkheid en rauw randje zijn de inspiratie geweest voor de nieuwe unisex collectie Nio, waarvoor materialen als koper en messing zijn gecombineerd met verfijnd vlechtwerk van leer. Ieder sieraad is tot in de perfectie doorgevoerd en heeft zijn eigen karakter, wat ieder stuk exclusief maakt.

Tijdloos en uniek
De sieradenlijn bestaat uit een serie armbanden, kettingen en ringen. Alle designs zijn tijdloos en uniek, kwalitatief hoogstaand en gecreëerd door een combinatie van eeuwenoude technieken met moderne invloeden. Urban chique, rough en pure zijn de sleutelwoorden die de Nio-collectie omschrijven, één die past bij de stoere, ruige doch elegante vrouw én man die het leven omarmt en zichzelf niet al te serieus neemt.

NIO Lifestyle

Bijzondere samenwerking
Voor Nio lifestyle ontwerpt eigenaresse Anja Adolfs al zeven jaar lang alleen vrouwensieraden, die geheel op duurzame wijze geproduceerd worden op Bali. Voor deze eerste unisex-collectie sloeg ze de handen ineen met vriend en ontwerper Perry van Bergen, met wie ze zeven jaar eerder haar eerste collectie ontwierp. Een bijzondere samenwerking, want na jaren met andere designers te hebben gewerkt is de cirkel weer rond.

Alle sieraden uit de Nio-collectie zijn verkrijgbaar in brass, copper, silver, messing, gun metal, cow leather and goat leather. Prijs op aanvraag.
www.nio-lifestyle.nl

Houd de winactie pagina in de gaten, deze week maak jij kans op een vette bracelet van NIO Lifestyle! 

Tags: , ,