MENU

De ‘Wildlife Photographer of the Year’ 2015

Dit zijn de best verdienende Youtube-sterren

oktober 16, 2015 reageren (0) Views: 1018 Life Redactie BLVD

CRN Yachts Luxury Mega Yacht Atlante

Luxe jachtwerf CRN YACHT’S heeft een compleet custom 55 meter lang jacht onthuld. De naam?  “Atlante”, gemaakt in samenwerking met Nuvolari Lenard die verantwoordelijk is voor het exterieur. Het interieur is strak afgewerkt door Boissier. En alhoewel deze namen wellicht geen belletje bij je doen rinkelen kunnen we je wel laten weten dat het de grotere namen in de industrie zijn.

De “Atlante” is gemaakt in opdracht en is uitgerust met een grote ruimte voor de eigenaar, twee verdiepingen waar er in de zon gelegen kan worden, een solarium (zonnebanken, wellness), een relax ruimte met een massage bed en een Turks stoombad, diverse badkamers, een TV-ruimte met zachte banken, vier custom decks, Technogym materiaal in de fitnessruimte en vier VIP cabines. Al met al biedt de “Atlante” ruimte aan 12 gasten en 13 bemanningsleden.

Let u vooral op de marmeren accenten én de twee custom-made limo tender bootjes.

crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-2 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-3 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-4 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-5 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-06

Tags:

Comments are closed.