MENU

Santani Organic Soda: 40% fruit en andere natuurlijke ingrediënten

juli 3, 2024 reageren (0) Views: 125 Food Larissa Hendriks

Hawaiian verovert Nederland: twee vestigingen in Amsterdam 

Na het veroveren van heel België, maakt de populaire pokébowls-keten Hawaiian nu ook een snelle opmars in Nederland door te openen in Amsterdam. Vandaag opent Hawaiian zijn deuren aan de Ferdinand Bolstraat met een feestelijke opening.

Later deze maand wordt ook een filiaal aan de Bijlmer geopend. De snelle groei in Nederland laat zien dat ook hier de fastfood-behoefte aan het verschuiven is naar kwalitatief hoogstaand en gezond voedsel, zoals de bekende pokébowls van Hawaiian. 

Getrakteerd op Hawaiiaanse bloemenslingers

Hawaiian’s nadruk op vers, gezond eten en de focus op het welzijn van de medewerkers heeft de keten een trouwe schare fans in België opgeleverd. Na succesvolle openingen in steden als Maastricht, Eindhoven, Tilburg en Arnhem, zijn maar liefst twee nieuwe filialen in Amsterdam de volgende logische stap. Deze zijn dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur geopend. De feestelijke opening van de vestiging aan de Ferdinand Bolstraat vindt plaats op 3 juli vanaf 12.00 uur. Deze start met een confetti-moment, waarbij voorbijgangers worden getrakteerd op Hawaiiaanse bloemenslingers. De eerste 100 bezoekers ontvangen die dag een gratis pokébowl. 

“We zijn enorm blij ons succesverhaal voort te zetten in de Nederlandse hoofdstad. Onze missie blijft om gezonde voeding toegankelijk en smakelijk te maken voor iedereen. In Amsterdam zijn we er zowel voor de locals als voor dagjesmensen die een snelle, gezonde maaltijd willen. We kijken ernaar uit om alle Amsterdamse bezoekers vanaf juli te verwelkomen en te verrassen met onze verrukkelijke creaties.”

Hawaiian-CEO, Mattijs Hermans

Sinds de oprichting in 2018 in Vlaanderen, maakt Hawaiian het gemakkelijk om van deze gezonde én lekkere maaltijd te genieten. Het motto van de keten, ‘Making Healthy Easy’, koppelt de efficiëntie van fastfood aan de kwaliteit van gezonde en smaakvolle pokébowls. Of je nu op je werk bent, gaat picknicken of een shoppauze nodig hebt, Hawaiian staat altijd klaar om dé perfecte pokébowl te maken. 

House Favorites & meer

Inmiddels zijn er meer dan 40 Hawaiian-vestigingen in België en Nederland, die vermaard zijn om de ruime keuze aan pokébowls. Er zijn zeven ‘House Favorites’, waarvan twee vega(n) opties, die zowel in medium als large formaat besteld kunnen worden. Voor elke proteïne (vlees, vis of kip) is een unieke pokébowl samengesteld, waarbij bezoekers alleen de basis (rijst, salade, quinoa & zoete aardappel of nacho’s) nog maar hoeven te kiezen. Alle bowls zijn bovendien volledig halal. 

Voor degenen die hun bowl zelf willen creëren, heeft Hawaiian de ‘Maak je eigen pokébowl’ optie: kies je favoriete basis, proteïne, je vijf favoriete mix-ins, toppings en een van de twaalf unieke dressings voor een persoonlijke smaakbeleving. Fun fact: Met de grote variëteit aan ingrediënten zouden 2,7 miljard verschillende bowls gemaakt kunnen worden. Dat maakt gevarieerd eten – desgewenst dagelijks – wel heel makkelijk!