MENU

What’s the deal met de Range Rover Evoque Cabriolet?

Emanuele Ferrari Captures Russian Beauty Alena Podloznaya in NSFW...

november 10, 2015 reageren (0) Views: 994 Life Redactie BLVD

James Bond x Belvedere Vodka

De grootste, meest spectaculaire én heftigste film van dit jaar, SPECTRE, is nog geen twee weken in de bioscopen, maar breekt record naar record. Of Daniel Craig zijn laatste Bond-film heeft gespeeld is nog niet duidelijk, wel blijkt uit onderzoek van Panelwizard dat het merendeel van de Nederlanders (27%) Jude Law als de ideale opvolger van Craig ziet. De nieuwe James Bond moet, volgens het panel, een Britse dandy zijn in plaats van een robuuste, stoere actieheld.

SPECTRECULAIRE SAMENWERKING

Belvedere Vodka is één van de partners van de nieuwe James Bond film SPECTRE. Om deze wereldwijde samenwerking te vieren heeft Belvedere Vodka op donderdag 8 oktober een onovertroffen event georganiseerd. De gasten konden gedurende de avond in de huid kruipen van de enige echte 007. In samenwerking met The Oyster Club, Jaguar Land Rover, Water Dream en het Okura Hotel is deze avond een spectaculair avontuur geworden.

bv-ecmb-300

SHAKEN NOT STIRRED

Ter ere van het 24e James Bond avontuur is de Belvedere SPECTRE 007 martini gecreëerd. Haar klassieke karakter en elegantie zijn een ode aan de iconische vodka martini en brengt de zachte, rijke textuur van Belvedere naar voren met een vleugje olijf. Excellent choice, Mr. Bond.

BELVEDERE SPECTRE 007 MARTINI

60ml Belvedere vodka
10ml Dry Vermouth
1 Siciliaanse groene olijf
5ml vocht van Siciliaanse groene olijven

Mix met beleid de olijven in het mix glas. Voeg de overige ingrediënten toe en shake stevig met ijs. Zeef tweemaal en serveer in een gekoeld martiniglas.

BLVD was 8 oktober te gast om in de huid van Bond te kruipen. Hoe dat eraan toe ging zie je in de bovenstaande video. Inclusief bootrace over het IJ, sporen zoeken in een penthouse én bloedmooie vrouwen!

Tags: ,

Comments are closed.