MENU

Hardgraft’s nieuwe “Coal” collectie

De horlogecollectie van Ralph Lauren

november 10, 2015 reageren (0) Views: 1457 Gadgets Redactie BLVD

Zo maak je jouw bachelor-loft nog gaver

Als vrijgezel is het natuurlijk heerlijk toeven in je eigen bachelor-loft. Geen vrouw die jou vertelt waar jij je spulletjes moet opbergen, niemand die je 24/7 in de gaten houdt én jij stelt zelf je eigen leefregels op. Kortom, het leven als single-man is helemaal niet zo erg!

Aangezien je toch zelf verantwoordelijk bent voor het design van je crib moet je zelf de spullen aanschaffen om het geheel er wat cooler uit te doen zien. En ook hier geldt weer: jij bent degene die bepaalt wat er wordt aangeschaft. Wij van BLVD helpen jou als single man een handje op weg. Dit zijn de eisen waaraan een bachelor-loft moet voldoen!

8e7d70ce39a2b8c7c75b2482a248d9bd

– Je hebt een tweepersoonsbed met een hangend “65 scherm in het gezichtsveld
Hoe kan je ooit ‘Netflix and Chill’ uitvoeren als je bivakkeert in een eenpersoonsbed. Precies, kan niet. Jouw nachtelijk uurtjes (en avontuurtjes) vinden plaats in een kingsize bed waarvan de lakens eens per week verschoond moeten worden. Op zondag kan je natuurlijk pizza bestellen en Eredivisie-Live aanzetten… terwijl je in standje-comfort ligt!

– Een geavanceerd geluidssysteem die zorgt voor magnifiek geluid in iedere kamer
Als je na een lange avond stappen thuiskomt is het lekker om met vrienden/vriendinnen of ‘andere kortstondige gasten’ nog even door te gaan. Superieur geluid is in de ultieme loft niet te missen. Voor je close friends knal je EDM door de speakers terwijl je voor je date beter kan kiezen voor ‘The best hits of  Frank Sinatra’.

Cube Clock

– It’s in the details with these gadgets!
Van je hippe broodplank tot een waterkoker die je op afstand/met je smartphone kan besturen. De ultieme single man leeft niet in een hol hè? Het is 2015 en daarin zijn de vetste gadgets nu eenmaal beschikbaar. Online: Zo hangt er boven de bank in de woonkamer natuurlijk een kras-wereldkaart waarmee je al jouw bezochte landen hebt vereeuwigd, word je ’s ochtends wakker gerinkeld door een Cube Click Clock en brouw jij natuurlijk je eigen biertjes met de Brooklyn Brew Set! En bedankt Radbag!

-Je hebt altijd ontbijt en schone was/dekens in huis! 
Voor onverwachte gasten wordt altijd goed gezorgd. Knoop dat goed in je single oren!

9f129d3522cdd74856b9a8ff8db81698

Life as a single man is good! 

Tags: , ,

Comments are closed.