MENU

Krijg de smaak te pakken in Valencia met Koen...

juli 27, 2024 reageren (0) Views: 576 Travel Larissa Hendriks

Sunny Cars: kom relaxed op je bestemming aan

Onze reis door Lledó, een pittoresk dorpje in Spanje, was een onvergetelijke ervaring, mede dankzij het gemak van een huurauto van Sunny Cars.

Vanuit Barcelona, waar we onze reis begonnen, reden we door adembenemende landschappen naar het rustige Lledó. De vrijheid en flexibiliteit van een huurauto gaven ons de mogelijkheid om te gaan en staan waar we wilden, zonder zorgen.

Volledig verzekerd

Het huren van een auto via Sunny Cars was een top keuze om meerdere redenen. Met de all-in formule van Sunny Cars ben je vooraf al volledig verzekerd, wat betekent dat er achteraf geen gedoe is. Verzekeringen, eigen risico, ongelimiteerde kilometers, en een eerlijke tankregeling zijn allemaal inbegrepen.

Daarnaast biedt Sunny Cars een WA-verzekering van minimaal €10 miljoen, schade- en diefstalverzekeringen, en volledige dekking van eigen risico en schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. Zelfs sleepkosten worden vergoed, wat echt zorgt voor een zorgeloze ervaring. Misschien denk je nu: een hoop contract-woordjes, en neem dan maar van ons aan dat Sunny Cars gewoon aan alles voor je denkt. Relaxte vakantie? Check!

Vooraf gedaan, snel de weg op

Sunny Cars biedt ook handige services en extra’s, zoals het toevoegen van een extra bestuurder, het overslaan van wachtrijen, huren zonder waarborg, en het vooraf digitaal invullen van het huurcontract. Hierdoor hadden we geen gedoe ter plaatse en konden we direct genieten van onze vakantie. Ook het laten afleveren van de auto bij ons hotel was mogelijk. Sunny Cars weet wel hoe je vakantie moet vieren. We waren onwijs blij dat we meteen op pad konden om zo snel mogelijk na die lange vlucht aan te komen bij onze bestemming.

En een app, ook wel handig

Met meer dan 30 jaar ervaring en beschikbaarheid op 8.000 locaties in 120 landen, weet Sunny Cars dus precies wat nodig is voor een zorgeloze reis. Hun app, Sunny2go, biedt nog meer gemak en advies op je bestemming. Via de app konden we bellen of chatten met de conciërgeservice voor restaurantaanbevelingen en tips over activiteiten in de regio. Fantastisch!

De app biedt ook toegang tot VIP-lounges bij vluchtvertragingen van meer dan een uur, via de Smart Delay service. Tijdens onze vakantie gebruikten we de kaartfunctie om parkeerplaatsen te vinden en alle autohuurgegevens, inreisregels, en een handige vakantiechecklist bij de hand te hebben. Dit moet je echt weten voor je vertrekt, want het is echt zonde om hier niet gebruik van te maken!

Onze reis naar Lledó

Onze reis begon in Barcelona, waar we snel en gemakkelijk onze huurauto ophaalden. Het gemak en de efficiëntie van Sunny Cars zorgden ervoor dat we geen tijd verloren met papieren rompslomp en direct konden vertrekken. De rit naar Lledó was prachtig, met pittoreske dorpjes en indrukwekkende landschappen langs de route. De wegen in Spanje kunnen soms uitdagend zijn, maar de zekerheid van volledige dekking gaf ons geen stress onderweg.

Lledó zelf is een verborgen juweeltje, waar we genoten van de serene omgeving en de charmante lokale cultuur. Een van de hoogtepunten was een uitstapje naar Valencia, een rit van bijna vier uur. Gelukkig kregen we een lekker autootje mee, daardoor voelden die lange ritten net iets minder lang. Waardoor we de energie hadden om in Valencia meteen te genieten van een fietstour.

Aanrader! Zowel de locatie als de huurauto

Onze reis door Lledó en Valencia met een huurauto van Sunny Cars was fantastisch. Het gemak, de volledige verzekering, en de uitstekende service zorgden ervoor dat we ons volledig konden concentreren op het genieten van onze vakantie. En Lledó zorgde voor de rust die we zochten, we komen zeker snel terug op dit heerlijke plekje!