MENU

Eagles of Death Metal interview met Vice

_En Hierom Is Filmen Met 70mm Het Beste!

november 30, 2015 reageren (0) Views: 1117 Life Redactie BLVD

Ik ga op skivakantie en ik neem mee…

Nog een paar weekjes en we mogen de latjes weer uit de schuur tevoorschijn toveren. Het wordt weer tijd voor de jaarlijkse ski-vakantie. Immer naar het zelfde stekje in Oostenrijk, immer naar dezelfde piste, immer naar dezelfde mensen. Maar leuk dat het is. De wintervakantie is altijd een hoogtepuntje van het jaar, niet alleen is de gezelligste tijd van het jaar, het is ook nog eens de tijd waarin we van jaar wisselen. En dat betekent lekker terugblikken op 2015. Nog even en we mogen weer de leukste lijstjes gaan maken… maar tot zover, stressen over de ski-vakantie. Wat moet er ingepakt worden, wat moet er nog geregeld worden, hoe zit het met de tolwegen etc. etc. Gedoe. Dus, wat neem je mee als je op skivakantie gaat. Een kort lijstje van uw redacteur:

Bagage
Je gaat op vakantie naar de winter, naar de kou. Dat betekent dat je spullen hier op aangepast moeten zijn. Kies voor een kwalitatieve tas of koffer waarin je jouw waardevolle spullen veilig kan vervoeren. Bovendien moeten ze tegen een stootje kunnen want heb je wel eens door de bergwegen van Oostenrijk gereden?

Tip: Check Bagageonline voor de hipste, mooiste en stoerste koffers.

Voorzorgsmaatregelen voor de auto
Je gaat minimaal 12 uur rijden door koude temperaturen en daar moet je auto wel tegen bestand zijn. Denk aan winterbanden, sneeuwkettingen, ijskrabber, isoleerdeken, startkabels, veiligheidshestjes, wegenkaarten en een verbanddoos.

Tip: Check ANWB.nl voor de hele checklist.

Camera
We leven in 2015/2016 en dat betekent dat we de middelen tot beschikking hebben om alles in het detail én de hoogste kwaliteit vast te leggen. HD camera’s, GoPro’s, 4K video etc. Toch het allervetste als aan het thuisfront jouw ski-moves of adembenemende momenten kan tonen?

Tip: Check Cameratools voor de nieuwste, beste camera’s.

Entertainment voor the ride
Je gaat niet voor je lol zo lang in de auto zitten… nou ja, in feite eigenlijk wel maar die files in de Gotthard-tunnel gaan je niet in de koude kleren zitten. Als je dan toch stil moet staan kan je er beter het beste van maken. Luister naar de ontspannen piano-geluiden van weleer of speel een spel met de kids.

Tip: Doe lekker je radio aan!

Tags: , , ,

Comments are closed.