MENU

Hmm… stijlvol? Monster Girl Bikini Photoshoot

_De schoonheid van hypnotiserende kattenogen

december 3, 2015 reageren (0) Views: 1763 Life Redactie BLVD

_7x de vetste events van december

December is dé feestmaand van het jaar. Natuurlijk kun je deze periode lekker thuis doorbrengen met een biertje voor de televisie, maar dan mis je wel alle gave uitjes die Amsterdam te bieden heeft. BLVD tipt zeven lekkere, ontspannende en luxeuze evenementen. Dus verlaat die bank en neem je vrienden, familie of geliefde mee.

Masters of LXRY

masters of lxry

De meest waanzinnige reizen, de mooiste horloges en een heerlijk aanbod aan drankjes en hapjes. Baad je een dag lang in pure luxe op de Masters of LXRY in de RAI. Ook als echte autoliefhebber kun je dit event niet missen met de presentatie van de Bentley Bentayga, McLaren 570S en Mercedes S-Klasse Cabriolet. Daarnaast is er de nodige entertainment geregeld. Bezoekers worden getrakteerd met een optreden van Sharon Doorson, een fashionshow van Addy van den Krommenacker en diverse borrels.

Neighbourfood market

FvD-NFM

Op zaterdag 19 en zondag 20 december vindt de kerstspecial van de maandelijkse Neighbourfood market plaats. Dit is de perfecte plek om jouw weekend te spenderen als je dol bent op eten, en wie is dat nu niet? De markt bevindt zich in de Westergasfabriek die met diverse stands en lange tafels is gevuld. Omdat de kraampjes variëren van bio-boeren en bakkers tot barista’s en soepkokers, kan het zo voorkomen dat jij met je bier en burgers aanschuift bij mensen die zich tegoed doen aan culinaire hoogstandjes.

Little Italy

littleitaly

De echte foodie kan zijn hart ophalen met nog een winters eetevenement: Little Italy. Tijdschrift De smaak van Italië organiseert op 4, 5 en 6 december een kerstfair die geheel in het teken staat van Italië. Laat je in de schitterende Posthoornkerk inspireren voor de kerstdagen met stands van onder andere Martini, Roberto’s restaurant, Vino Veneto en Disaronno.

Valhalla

valhalla

De RAI lijkt niet direct de meest logische locatie voor een festival. Valhalla bewijst echter elk jaar weer dat ook deze ruimte een sfeervolle achtergrond kan vormen voor een wirwar aan artiesten. Dit festival richt zich niet op een specifiek genre, maar biedt zeer diverse artiesten een de verschillende podie, zoals  Juan Sanchez, Les Deuxx, Dirt Caps, Carl Craig. Bovendien kom je helemaal in festivalsferen met diverse activiteiten en het circusthema. Heb je altijd al in je apenpakje naar een festival willen gaan? Grijp dan 19 december je kans en ga lekker verkleed naar Valhalla.

Winterparade

winterparade
(foto door Marjolijn van Dijk)

Tijdens de winterse variant van de Parade neem je plaats aan een 120 meter lange tafel die niet alleen wordt gebruikt om het eten op te serveren, maar ook als podium. Gedurende de avond worden de gasten getrakteerd op theatersacts, muzikanten en kunstinstallaties. Aan het einde van de avond mag jij zelf plaatsnemen op de tafel en een dansje wagen tijdens de Silent Disco. De Winterparade kan worden bezocht van donderdag 17 t/m 19 december, en vrijdag 25 t/m woensdag 30 december.

Lichtbaden

lichtbaden 2

Mis je het ook zo, die heerlijke zomer waarbij je loom in je tuin of op het strand kunt genieten van de zonnestralen? Met de Lichtbaden in het CBK kun je een momentje ontsnappen aan het hectische alledaagse leven en vanuit je luie strandstoeltje naar zeven verschillende lichtinstallaties kijken. Geniet nog t/m 9 januari van deze “interpassieve” kunst.

Amsterdam Light Festival

HyperFocal: 0

Op een lijst van de vetse evenementen in Amsterdam kan het Light Festival natuurlijk niet ontbreken. Bijna twee maanden lang is de binnenstad omgetoverd tot een winterparadijsje, wat die koude, donkere dagen toch weer een beetje draaglijker maakt. Je kunt ervoor kiezen om de lichtkunstwerken te voet te bekijken of je kunt je laten rondvaren door een van de aangesloten rederijen. Klik hier voor een uitgebreider artikel over de vaarroute Water Colors.

Tags: , , , ,

Comments are closed.