MENU

Offline promotie: het visitekaartje

Have you met…. Vanessa Hanson

december 16, 2015 reageren (0) Views: 1019 Life Redactie BLVD

Alvast voor de lente: Mercedes-Benz AMG S65 Cabriolet

Er zijn een aantal redenen waarom wij uitkijken naar 2016. Niet alleen omdat we dan weer kunnen uitkijken naar een nieuwe zomer, maar voornamelijk om onze goede voornemens -dit jaar wel- uit te voeren. Van het stoppen met roken tot minstens 3x per week kickboksen en van iedere dag een fruitshake nemen tot het verminderen van ‘de gezellige wijntjes.’ Oh ja, en op de bucketlist staat de nieuwe Mercedes-Benz AMG S65 Cabriolet, gewoon om even in te zitten. 

De Duitsers hebben flink uitgepakt op het S 65 model, het is de eerste performance car die ruimte biedt aan vier passagiers. Gemakkelijk zal dit zeker gaan, aangezien het slicke model is uitgevoerd met een V12 biturbo motor. Met extra features als de AIRCAP automatic win protection system, AIRSCARF nek-hoogte verwarming, verwarmde armsteunen én een intelligente climate control struikel je haast over de opties. Zo zal je niet alleen snel op de plaats van bestemming komen, maar ook nog eens comfortabel. De drie-delige soft top is verkrijgbaar in vier kleuren én is vervaardigd uit hoge-kwaliteit nappa leer en microfiber.

Mercedes-AMG neemt bestellingen op vanaf april volgend jaar!

(Bekijk ook: Reizen in stijl? Kies de nieuwe 911 Turbo)

mercedes-amg-s65-cabriolet-02 mercedes-amg-s65-cabriolet-03 mercedes-amg-s65-cabriolet-04 mercedes-amg-s65-cabriolet-05 mercedes-amg-s65-cabriolet-06 mercedes-amg-s65-cabriolet-07

 

Tags: ,