MENU

Wanneer de kerstman een hipster zou zijn…

Presentatie: adidas Tubular Doom Primeknit

december 17, 2015 reageren (0) Views: 2558 Fashion Redactie BLVD

10 Cadeau tips voor de stijlvolle man

Geef ons mannen maar gewoon wat biertjes, goed gezelschap, een frituurpan die het doet en wat lekkere beats én dan is een feestje voor ons al snel gemaakt. Helaas ontkomen we er niet altijd aan: feestjes waar cadeautjes uitgedeeld moeten worden… Met de feestdagen wil het vrouwelijke geslacht maar al te graag creatieve cadeaus verpakken, surprises maken, gedichtjes schrijven etc. Wij. Zitten. Er. Niet. Op. Te. Wachten. Desalniettemin is dit artikel geschreven voor de vrouwen, zo hebben jullie een idee van wat voor soort cadeaus wij wel blij worden (naast zonvakanties, bierpakketten én vrijkaartjes voor festivals). 10 Cadeau tips voor de stijlvolle man:

Fragrance  (Dolce & Gabbana the one)

Waarom: Een heerlijk luchtje brengt de hele ruimte in extase. De nieuwe ‘The One’ by Dolce & Gabbana heeft een charismatische, stijlvolle ‘air’ all around. Prikkelt de zintuigen met een intense geur, heeft wat weg van tabak met sensuele amberachtige geurnoten én warm cederhout. Imagine that!

Prijs: €105,00,- (150 ml)
Waar: Douglas 

Matthew-McConaughey-Dolce-Gabbana-The-One-2015-Fragrance-Campaign

Cadeaupakket Rituals Samurai for men 

Waarom: Rituals brengt ook heerlijke, frisse geuren uit voor mannen. Geef Rituals Samurai for men cadeau aan je partner/vriend. Het Samurai Rituals cadeaupakket bevat doucheschuim, verkoelende douchegel, bodyscrub en scheercrème. Strik eromheen en geven maar!

Prijs: €28,50,-
Waar: Rituals 

900_900_0_Rituals_003789_Samurai_Rituals1

Scheerapparaat (Braun Series 3 of Series 9)

Waarom:
1. Jij profiteert ook van zijn gladgeschoren huidje.
2. Mannen hechten veel waarde aan een goede razor en bewaken deze vaak met hun leven.
3. Braun is redactie-favoriet vanwege haar zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding.

Prijs: vanaf €139,00,-
Waar: Braun (of meedoen met onze winactie)

Screen Shot 2015-12-17 at 3.01.01 PM

Horloge (Frederique Constant Horological)

Waarom: Combineer traditionaliteit met futuristische technieken en je hebt de Horological Smartwatch van het Zwitserse merk Frederique Constant (met een Nederlandse geschiedenis). Het geven van een horloge moet wel gepaard gaan met veel liefde… net zoals er is gestoken in dit fraaie uurwerkje.

Prijs: €1095,-
Waar: Frederique Constant 

Smartwatch

Zonnebril (RAY BAN Clubmaster)

Waarom: RAY BAN is over de hele wereld bij het mannelijk én vrouwelijk geslacht mateloos populair. We hoeven dan ook vast niet uit te leggen waarom jouw hubby zo blij wordt van een RAY BAN model. De Clubmaster is BLVD Man’s absolute favoriet. Bovendien gaat een goede RAY BAN jaren mee!

Prijs: vanaf €97,-
Waar: RAY BAN 

Bril

Schoenen (Clarks)

Waarom: De Desert Boots van Clarks maken iedere mannelijke outfit af. Of hij nu naar een sollicitatiegesprek gaat en een driedelig kostuum combineert met de stijlvolle, suède schoenen of een dagje gaat wandelen met friends. Clarks zijn de ideale schoenen voor ieder moment.

Prijs: €129,99,-
Waar: Clarks 

Clarks

Portemonee (Saint Laurent)

Waarom: Saint Laurent levert -zoals je wellicht weet- kwaliteit van het hoogste niveau. Niet voor niets dat de accessoire-lijn van het Franse label niet het goedkoopste is. Wat je hiervoor terugkrijgt is een übergift waarmee je hem tot tranen zal beroeren (als hij Saint Laurent kent…) Voordeel: zijn portemonnee zal hij niet snel kwijtraken of vergeten.

Prijs: vanaf €200,-
Waar: Mr.Porter 

Saint Laurent

Hoeden, petten én sjaals (Thom Browne)

Waarom: Met hoeden, petten én sjaals zit je eigenlijk altijd wel goed. Het zit comfortabel, het kan bijna de plank niet misslaan én in het huidige seizoen zullen de accessoires met alle liefde gedragen worden. Kies voor zwart, bruin of grijs en wij mannen zijn blij. Kies je voor Thom Browne dan kies je voor premium kwaliteit én hoogwaardige stoffen.

Vanaf €200,-
Waar: Mr. Porter of We Fashion 

jan-stel_alek-we-slide-02

Whisky (Johnnie Walker Blue Label)

Waarom: Whisky en mannen gaat net zo goed samen als de geur van rubber én brand… en mannen. Iedere man kiest als ultiem gelukmomentje voor een goede sigaar, een mooie vrouw en/of een premium whisky. De Blue Label van Johnnie Walker is wellicht niet de goedkoopste, hij is wel één van de betere in het premium assortiment. Geef dit een man en hij valt voor je…

Prijs: €149,99,-
Waar: Gall.nl

review-johnnie-walker-blue-label-1

Bekijk ook:

– Supermodel Hannah Davis praat met GQ over het afgelopen jaar
– De beste auto’s van 2015
– Uit eten met de feestdagen? Dit zijn dé 7 culinaire hotspots van Amsterdam 

Tags: , , ,