MENU

De nieuwe iPhone 6s case: Langere batterijduur, maar wil...

Samsung S-UHD modellen

december 17, 2015 reageren (2) Views: 2028 Gadgets Redactie BLVD

De origineelste cadeaus voor jouw vriendin

Een spannend lingeriesetje, een lekker geurtje, glinsterende sieraden. Allemaal cadeaus met een hoge succesrate, maar wel eeuwige clichés. Wil je eens iets anders geven? Wij geven je originele cadeautips voor de geek, de keukenprinses, de creatieveling en de romanticus.

Creatief

Is je vriendin een echte creatieveling, en houdt ze van tekenen, fotograferen of schrijven? Met deze cadeaus ben je binnen!

De 3Doodler 2.0

Als je vriendin van tekenen of schilderen houdt, is het misschien tijd om daar een nieuwe dimensie aan toe te voegen. Letterlijk, want met de 3Doodler kun je in drie dimensies tekenen. Werken met de pen kost zonder twijfel enige oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je de mooiste kunstwerkjes creëren.

Prijs: €99,00

De 3Doodler kun je hier kopen.

Notebook

creatief 2

Een echte schrijver heeft altijd een kladboekje mee om zijn of haar gedachten, herinneringen en ingevingen te kunnen noteren. Met dit mooie, leren Nkuku notitieboek doet jouw geliefde dat in stijl.

Prijs: €44,95

Bestel het notitieboek hier.

Lomography Diana F+ Deluxe Kit

creatief 3

Vroeger helemaal hip, en nu is de Diana camera weer terug. Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven als jouw vriendin dol is op fotografie en wel van gekke camera’s houdt. En als je toch lekker bezig bent, kun je jouw meisje ook een heel pakket met accessoires geven. Verdient ze wel toch?

Prijs: €199,00

Koop de camera met accessoires hier.

Gadgets

Is jouw vriendin een echte gadget liefhebber? Kies dan een van deze grappige, originele en enigszins aparte cadeautjes.

Makey Makey

Oké, wellicht niet de meest geweldige naam voor een kerstcadeau, maar geloof ons wanneer we zeggen dat Makey Makey het perfecte cadeau is voor iedereen die van experimenteren houdt. Is jouw vriendin een kleine uitvinder? Dan kan dit speeltje haar (en jou!) urenlang zoet houden. Met Makey Makey kun je alledaagse objecten omtoveren in een muis of keyboard voor je laptop en pc. Denk aan een banaan waarmee je naar de volgende pagina klinkt, traptreden die functioneren als pianotoetsen of Super Mario spelen met klei. The Limit is Your Fantasy!

Prijs: €64,95

Je kunt deze gadget hier kopen

Smartphone Projector Beamer

Smartphone Projector 1

Je kent het wel, je vriendinnetje heeft weer een verzameling mooie foto’s gemaakt of een leuk kattenfilmpje gevonden die ze graag met jou wilt delen. Het is alleen niet echt ideaal om met z’n tweeën achter het kleine schermpje van de smartphone te zitten, toch? Met de Smartphone Projector Beamer projecteer video’s en afbeeldingen vergroot op de muur en transformeer je jouw stekje in een thuisbioscoop.

Prijs: €21,95

Koop de Smartphone Projector Beamer hier.

Ninja Wallet Creditcard Tool

wallet ninja

Eigenlijk is je liefje best wel handig, maar, ondanks dat er een schrikbarende hoeveelheid spullen in haar handtas passen, is het onmogelijk om allemaal klustools mee te nemen. De Ninja Wallet Creditcard Tool biedt hier uitkomst met wel 18 verschillende gebruiksmogelijkheden in één kaart. Het kan onder ander functioneren als flesopener, schroevendraaier, meetlat en telefoonstandaard, en kan bovendien overal mee naar toe worden genomen door zijn grootte.

Prijs: €15,45

Deze multifunctionele tool koop je hier.

Culinair

Als jouw meisje graag in de keuken staat, of gewoon graag eet, kijk dan even mee naar de volgende cadeautjes. Ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat…

MOMO Sushi Box

Culinair 1

Is jouw vriendin dol op sushi, maar lukt het haar nog niet zo goed om het zelf te bereiden? Het Amsterdamse restaurant Momo maakt het met de Sushi Box-to-go nu wel heel makkelijk om zelf de perfecte sushi te maken. In het apkket zitten alle ingrediënten om sushi rolls, hand rolls, nigiri en sashimi te kunnen bereiden. Als het dan alsnog allemaal in het honderd loopt, dan kun je tegen een meerprijs gewoon een sushi-expert naar je huis laten komen.

Prijs: €400,00 voor minimaal 10 personen.

Kijk op de site van restaurant MOMO voor meer informatie en de bestelwijze.

American Pancake Kit

culinair 2

Cadeaupakketten die ook nog eens leuk zijn ingepakt scoren altijd goed bij vrouwen. Ben je nou niet zo goed in het samenstellen van een pakket, of heb je er geen tijd voor? Kies dan eentje die ready-made is. Met de American Pancake Kit kunnen de lekkerste pannenkoeken worden gemaakt, en met een beetje geluk maakt je vriendin ze wel een keertje voor jou.

Prijs: €37,95

Koop dit pakket voor de echte zoetekauw hier.

Click & Grow kruidentuin

culinair 3

Heel leuk je eigen kruidentuintje, maar stiekem best nog wel lastig om die plantjes uit de grond te krijgen. Daarom hebben ze bij Click & Grow een kit gemaakt die ervoor zorgt dat de plantjes binnenshuis optimaal groeien zonder dat jij er veel moeite voor hoeft te doen. Dus houdt je vriendin van verse ingrediënten, maar mist ze de groene vingers? Kies dan voor dit kruidentuintje.

Prijs: €99,95

Klik hier voor de Click & Grow kruidentuin.

Romantisch

Personaliseerbare poster

poster

Een cadeautje waar je eigen input aan kunt geven scoort punten bij je vriendin, omdat het laat zien dat je moeite voor haar doet. Ken je haar favoriete nummer, en heeft het toevallig ook een romantische songtekst? Maak dan speciaal voor haar de personaliseerbare poster.

Prijs: €24,95

Op deze site kun je de poster kopen.

Bottega Stardust Vino Spumante

romantisch 1

Drank is wellicht niet het meest originele cadeautje, maar met de Bottega Stardust zit jij wel goed. De fles is namelijk een lust voor het oog met het zwart-zilveren design en diamantjes. Dat wordt een romantische avond!

Prijs: €79,95

De fles koop je hier.

Lambrusco Rosso Emilia

romantisch 2

 

De Lambrusco is een combinatie van bovenstaande cadeaus: een elegante fles drank die je kunt personaliseren. Schrijf met de bijgeleverde krijtjes iets liefs op de fles, en jouw meisje is weer blij.

Prijs: €16,95

Klik hier om de Lambrusco aan te schaffen.

Tags: , , ,