MENU

Jaguar F-Type British Design Edition

Restaurants met adembenemende uitzichten

januari 5, 2016 Reageren (1) Views: 1387 Life Redactie BLVD

Het superjacht van de wolken, Skyacht One

SottoStudios is een designbureau die zich focussen op weelde en luxe op vrijwel alle fronten. Of het nu gaat om het nieuwe interieurontwerp van jouw miljoenenjacht of een creatieve indeling van jouw privé-jet. Alles kan, niets is te gek…zolang je maar betaalt. 

SottoStudio’s is ook verantwoordelijk voor dit extravagante design van de Skyacht One. De ervaring van een superjacht alleen dan op zo’n 10 kilometer hoogte. Het vliegtuig is gebaseerd op de Embraer Flagship Lineage 1000E én biedt ruimte aan meerdere gasten dankzij de goed benutte ruimte. Een conference room met ingegraveerd goud, zilver en platinum. Een huiskamer cabine met een sofa, TV en cocktail bar. Een master suite met een eigen douche en bad én skylights door de lengte van het toestel.

Het licht is aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker, maar kan zich ook intelligent, automatisch aangepassen aan de lichtinval van buiten. Wat we betalen? Een luttele $83 million USD.

skyacht-one-private-jet-1 skyacht-one-private-jet-3 skyacht-one-private-jet-5 skyacht-one-private-jet-6 skyacht-one-private-jet-7

Tags: , ,