MENU

BMW i8 New Concepts

Nooit meer naar huis op dit HQ

januari 8, 2016 reageren (0) Views: 1074 Life Redactie BLVD

Deze 5 dikke auto’s kunnen we in 2016 verwachten

Onlangs blikten we terug op het jaar 2015, een jaar waarin vele nieuwe automodellen het levenslicht zagen. Sommigen mooi, sommigen wat minder… Desalniettemin,  meningen verschillen.  Aan het begin van 2016 gaan er al veel geruchten over wat voor leuk speelgoed we in 2016 kunnen verwachten. Bijzondere SUV’s, razendsnelle supercars én futuristisch, vormgegeven auto’s. We can’t wait! 

Bentley Bentayga

Het precieze nut van deze luxe SUV is bij ons nog niet bekend, wel weten we dat we de Bentayga sowieso een keer in 2016 willen (en gaan) testen. Bentley heeft schijnbaar de behoefte om haar merk te verbreden en doet dat dus met de lancering van de Bentayga (iemand een idee wat dit betekent?). Eén ding is zeker: je bent wel de koning van de weg op deze hoogte.

De perfecte auto voor: over het paard getilde rappers, Arabische prinsen en te kleine vrouwen.

bentayga2

Tesla Model X

We blijven nog even in de categorie SUVs’ en wij voorzien dat de Model X -net als zijn voorgangers- het bijzonder goed zal doen in de markt. Dat dit met het niveau van de bijtelling te maken heeft zal ongetwijfeld meetellen. De Model X kan je thuis weer gemakkelijk aan de oplaadbaar knallen en als je je buurman echt de ogen wil uitsteken hoef je slechts de vliegende deuren te openen. Cool!

Voor: groen-fascisten met een goedgevulde portemonnee, directeuren in de zorg & welzijn en linkse lobbyisten.

Tesla-Model-X-1200x600

Maserati Alfieri

Het aantal PK-tjes wordt opgeschroefd dankzij deze van Italiaanse makelaardij afkomstige Maserati Alfieri. De bloedmooie Alfieri heeft een lijnenspel waar je ‘scusi’ tegen zegt. Begin 2016 zal Maserati de eerste modellen leveren bij de klanten dus het zal niet lang duren voor je deze op de A2 ziet scheuren. Hoogstwaarschijnlijk op de linkerbaan.

Voor: discutabele advocaten, stenenschuivers en voetballers van AS Roma.

Maserati-Alfieri-1200x600

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Deze moeilijk uit te spreken Alfa Romeo gaat de strijd aan met de AMG’s én BMW M’s. De Italiaanse autofabrikant is niet alleen even goed als zijn Duitse vijanden, maar vreet ze met huid en haar op. Met een zieke performance snelt de  Giulia Quadrifoglio in 3.9 seconden naar de 100 kmh, snelt daarna door naar de 307 kmh. Damn!

Voor: keukenboeren met een passie voor Italiaanse wagen, rich kids met affiniteit voor stijl.

Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-1200x600

Bugatti Chiron

Met 1500 pk in het vooronder wordt dit in 2016 de snelste, en één van de duurste productie-wagens van dit moment. Hij kost een kleine $2.4 miljoen en het jongere broertje van de Veyron ziet ‘r bijzonder slick en gestroomlijnd uit. Vandaag de dag zijn er al 100 besteld…

Voor: DJ’s waarbij de benzine door de aderen stroomt (Afrojack), gefortuneerde ondernemers (Jeroen van de Berg) en topatleten met een paar honderd miljoen op de bankrekening (Mayweather).

Bugatti-Chiron-02-1200x600

Tags: ,