MENU

Deze 5 dikke auto’s kunnen we in 2016 verwachten

Naakte lichamen gedoopt in honing

januari 8, 2016 reageren (0) Views: 1052 Life Redactie BLVD

Nooit meer naar huis op dit HQ

Als je voor een creatief bedrijf werkt is de omgeving allesbepalend. Je moet je er op je gemak voelen, de ruimtes moeten zo zijn ingericht dat jij je creatieve brein optimaal kan laten functioneren én er moeten voldoende faciliteiten zijn om tot rust te komen. Creatieve geesten, wat hebben ze toch een heerlijk leven! 

Havas Chicago is een reclamebureau met meer dan 450 werknemers. Onlangs werd het nieuwe HQ in Chicago onthuld and God, it looks great! Iedere ruimte is tot in het detail vormgegeven, alles ziet er waanzinnig mooi uit én de 90.000 m2 oppervlakte is maximaal benut. Niks saais aan werken hier!

Op de werkvloer moet je oppassen dat je niet struikelt over de rondlopende, rustgevende dieren. Meer dan 30 honden en katten lopen hier in het los rond om de werknemers fijn te laten voelen. Oh ja, er is ook een speciale “WTF” box waarin werknemers hun ongenoegen kunnen uiten (wat wij ons haast niet kunnen voorstellen). Verder kan je er gratis lunchen én koffiedrinken, hangt er artwork van Daniel Arsham en JCReveira aan de muur én heeft graffiti kunstenaar Faust ook een aandeel geleverd.

Belachelijk vet!

havas-chicago-office-2 havas-chicago-office-3 havas-chicago-office-4 havas-chicago-office-5 havas-chicago-office-6

Tags: , , , ,