MENU

Porsche 911 Soundbar Speaker

What? Een speedboat van Ferrari!

januari 18, 2016 reageren (2) Views: 1254 Gadgets Redactie BLVD

Nederlandse designstudio ontwerpt United Nude Lo Res Car

Het Nederlandse footwear label en design studio United Nude heeft een wel heel bijzonder ontwerp geproduceerd. In de Lo Res series hebben zij een abstracte concept car -gebaseerd op een Lamborghini Countach- gebouwd. Het polygone ontwerp zal -in combinatie met die rare geluiden van tegenwoordig- veel mensen doen geloven in het bestaan van buitenaardse wezentjes. 

De twee-zitter met de passagier direct achter de bestuurder heeft geen deuren. Hoe kom je erin? Push the button en het hele chassis zal fungeren als instap-opening. Hoe vet is dat? In deze auto kruipen moet haast wel aanvoelen als een ruimtevaart op vastegrond. Het voertuig wordt bestuurd met een hexagonaal stuurwiel en een elektrische motor én heeft een topsnelheid van 50 km/u. Het ontwerp zal binnenkort naar Los Angeles verscheept worden voor een tentoonstelling in The States.

united-nude-lamborghini-lo-res-1 united-nude-lamborghini-lo-res-2 united-nude-lamborghini-lo-res-3 united-nude-lamborghini-lo-res-5 united-nude-lamborghini-lo-res-6

Check ook:

Zo bereid jij de perfecte steak 
De perfects party pics van de Golden Globes 

Tags: , , , ,