MENU

11x lekker ontbijten in Amsterdam

Millennials willen niet meer dronken worden

januari 21, 2016 Reageren (1) Views: 1611 Life Redactie BLVD

Dit zijn de Nederlanders in de eerste Forbes 30 Under 30 Europe-lijst

Forbes heeft afgelopen dinsdag voor het eerst de 30 Under 30 Europe-lijst bekend gemaakt, waarin de meest invloedrijke Europeanen zijn geselecteerd. Natuurlijk waren wij benieuwd hoe onze landgenoten het wereldwijd doen, en ver hoefden we niet te zoeken. Onze eigen Nick van de Wall (Afrojack) staat namelijk in de top 3 van de categorie entertainment, net na Adele.

In navolging van de jaarlijkse 30 Under 30 lijst met Amerikaanse vernieuwers en leiders, is er dit jaar voor het eerst een Europese en Aziatische versie gemaakt. Er zijn in totaal 300 Europeanen uitgekozen in tien verschillende categorieën. In de categorie kunst worden de Nederlandse Arnout Meijer en Raquel van Haver genoemd. In de categorie ‘media’ zijn we al helemaal lekker bezig met Ernst-Jan Pfauth van De Correspondent, en Marten Blankesteijn & Alexander Klöpping van Blendle.

Verder staan phd-kandidaat Bas Hensen van de Technische Universiteit Delft (wetenschap en gezondheidszorg), investeerder Frances Houweling (financiën) en  manager productontwikkeling Gerben Klijne (industrie) in de lijst.

Photo credit: DKOphotography via Visual Hunt / CC BY-ND

Tags: , , ,